Serviciul de Rent a Car Otpeni – cum se face si ce costuri presupune

In opinia mea serviciul de inchirieri auto din Otopeni este unul foarte calitativ deoarece pe langa existenta unei echipe de profesionisti ce va vor ajuta in alegerea masinii potrivite pentru dumneavoastra, aveti posibilitatea sa alegeti din peste 180 de autoturisme. Serviciul Rent a Car Otopeni va da posibilitatea sa inchiriati masini fie pe termen scurt, fie pe termen lung. Si tin sa mentionez ca in cazul in care tipul de masina dorit nu se afla pe lista celor disponibile, puteti contacta echipa pentru a o adauga in lista.

dpdrent

Ce masini puteti inchiria de la Rent a Car Otopeni?

Serviciul Rent a Car Otopeni are o gama variata de masini dintre care puteti alege. Totul depinde de nevoile si preferintele dumneavoastra. Cum pretul este un detaliu important, aveti posibilitatea sa alegeti fie o masina low cost, fie una luxury. Dintre cele disponibile va pot aminti urmatoarele :

  • Dacia Logan – aceasta are o capacitate mare de transport si ofera confort satisfacator pasagerilor care calatoresc pe bancheta. Geamurile de mari dimensiuni nu genereaza ’’unghiuri moarte’’.
  • Ford Focus – Acest model integreaza o gama larga de noi tehnologii remarcabile, spre exemplu comanda vocala. Si de asemenea are un sistem de asistenta activa la parcare care a fost imbunatatit pentru a usura parcarile laterale.
  • Skoda Octavia – in cadrul serviciului de inchirieri auto din Otopeni puteti alege si o masina Skoda Octavia. Acest model este foarte popular pe piata auto din Romania datorita designului sau, interiorului oferit si nu in cele din urma datorita performantelor sale tehnice.
  • Audi A4 – Acest model poate atinge viteza de 218 km/h si este un concurent acerb pe piata. Cred ca este caracterizat in primul rand de o motorizare superioara, dar are si un design nou placut.
  • Mercedes – Aceasta masina este cel mai bine cotata pentru confort. De asemenea este foarte apreciata si pentru fiabilitate.
  • BMW – cu ajutorul celor de la Rent a Car Otopeni aveti posibilitatea sa inchiriati o masina BMW. Aceasta are un design aerodinamic si un aspect foarte important este acela ca consumul de combustibil si emisii de noxe este foarte mic.

La ce servici extra mai puteti apela la cei de la Rent a Car Otopeni?

Mai tin sa amintesc ca puteti apela si la o serie de servici extra cand apelati la cei de la Rent a Car Otopeni cum ar fi :

  • GPS care nu are taxa suplimentara si este foarte util daca nu stiti traseul ;
  • Internet la pretul de 50 de euro si veti avea acces oriunde,
  • portbagaj auto la pretul de 50 de euro, daca aveti nevoie de spatiu suplimentar pentru bagaje.