Serviciul de inchirieri stivuitoare de la Util SPC

Util SPC este cel mai important dealer de stivuitoare noi cu capital integral romanesc din sudul tarii, reusind sa se impuna in ultimii 20 de ani prin seriozitatea ofertei si pasiunea pentru domeniul intralogisticii.

Stivuitor Hyundai inchiriat prin Util SPC
Util SPC ofera o gama larga de stivuitoare de inchiriat, inclusiv acest Hyundai de 10 tone

De?i a pornit la drum ca dealer de stivuitoare bulgaresti (Balkancar), incetul cu incetul compania giurgiuveana (astazi in top 20 firme din jud. Giurgiu dupa cifra de afaceri) a ajuns partenerul local al unora dintre cei mai renumiti producatori mondiali de utilaje pentru intralogistica: americanii de la Crown, coreenii de la Hyundai si italienii de la Pegaso.

Din pacate piata din Romania este dependenta ca prejudecati de imagine de utilajele germane, la fel ca in multe alte domenii tehnologice, cum ar fi cel auto, si aceasta in ciuda faptului ca in ultimii ani asupra tehnologiei germane au planat nenumarate scandaluri care au aratat ca nu e catusi de putin asa de fiabila pe cat i se duce vestea – nu in ultimul scandalul “Dieselgate”! Confruntata cu concurenta de tip “buzz words” atat de specifica pietei tehnologice, Util SPC a trebuit sa depuna eforturi duble pentru a invinge prejudecatile, si se poate spune ca a reusit. Astazi tehnica de intralogistica furnizata de dealerul de stivuitoare din Giurgiu ajuta la cresterea afacerii celui mai mare retailer local de bricolaj, Dedeman – o companie cu capital 100% autohton…

In plus, Util SPC este singurul dealer major de stivuitoare care ofera clientilor o aplicatie online si una de mobil (Android) prin care acestia pot supraveghea permanent cererile de service.

Avand in vedere, asadar, evolutiile pozitive si noua pozitie de pe piata, compania a decis sa investeasca in ultima vreme in noul trend in intralogistica: serviciul de inchiriere stivuitor. Marile companii de retail din strainatate, mai ales cele care poseda un cash suficient de puternic, prefera sa nu-si incarce activul cu utilaje la care oricum vor trebui sa renunte in 4-5 ani, de aceea pe toate pietele dezvoltate se bucura de o popularitate deosebita serviciul de inchiriere. Or, Util SPC este unul dintre putinii dealeri de stivuitoare noi din Romania care isi permit sa sustina permanent un stoc de minim 200 de utilaje (stivuitoare diesel, GPL sau electrice) care pot fi oricand inchiriate de client, pe perioade de la o zi pana la 5 ani.

Bineinteles, aceste utilaje pot fi si achizitionate de clienti. Achizitia unui stivuitor este extraordinar de benefica pentru companiile in plina ascensiune, care pot folosi utilajul nu doar la operatiunile de zi cu zi din depozit, ci si in calitate de colateral pentru accesarea unui credit bancar.

Revenind la serviciul de inchiriere, costurile pot varia in functie de utilajul dorit, aplicatiile vizate, durata contractului si, fireste, istoricul clientului in relatia cu firma. Totusi, orientativ, pretul de închiriere pentru un transpalet electric incepe de la aprox. 20 euro + tva / zi, in vreme ce un stivuitor de mica putere se inchiriaza cu un pret care începe de la aprox. 40 euro + tva / zi.

Spre deosebire de al?i furnizori de stivuitoare, Util SPC dispune si de o retea de service / mentenanta / revizii nationala, ceea ce inseamna ca poate oferi in cele mai bune conditii serviciul, oriunde in Romania, nu doar la sediul central si in zona adiacenta (in cazul de fata e vorba de zona Giurgiu – Ilfov – Bucuresti).

Vizitati www.utilspc.ro pentru mai multe informatii legate de oferta de stivuitoare de închiriat a societatii comerciale Util SPC!