Serviciu gratuit de verificare a starii utilizatorilor de Yahoo Messenger

IT Assist continua campania de lansare de servicii online gratuite inceputa in aceasta toamna si anunta www.yascuns.ro, un serviciu gratuit de verificare a starii utilizatorilor de Yahoo Messenger.

Ai prieteni care stau pe Yahoo Messenger doar in modul “Invisible”? Ti-ai dorit sa stii daca sunt de fapt conectati la Messenger inainte sa le dai un mesaj?

Furnizorul de servicii IT, IT Assist, iti ofera un nou serviciu public, complet gratuit, prin care poti sa verifici daca prietenii tai sunt online in momentul in care vrei sa le dai un mesaj pe Yahoo Messenger. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe www.yascuns.ro, sa introduci ID-ul de Yahoo Messenger si in cateva secunde vei fi informat daca acel ID este online sau nu. Datorita usurintei in utilizare, www.yascuns.ro se adreseaza oricarui utilizator de Yahoo Messenger care doreste sa afle daca prietenii sai sunt online pe Messenger.

Mircea Mitu, directorul tehnic al IT Assist declara “Campania IT Assist de oferire a unor servicii online gratuite continua. Dupa ce saptamana trecuta am lansat www.sitemon.ro, un serviciu gratuit de analiza a popularitatii site-urilor, saptamana aceasta propunem www.yascuns.ro, un nou serviciu gratuit ce permite utilizatorilor de Yahoo Messenger sa afle status-ul real al tuturor prietenilor si partenerilor de afaceri aflati in Messenger List “

“ Yahoo Messenger este o aplicatie foarte populara de comunicare prin mesaje text, audio sau video si a fost folosit initial in scopul comunicarii personale, dar in timp a fost adoptat si de mediile business pentru facilitarea comunicarii intre angajati sau cu partenerii de afaceri. “ spune Marius Militaru, Director Marketing si Vanzari al IT Assist. “www.yascuns.ro este un nou serviciu lansat de IT Assist si se adreseaza acelor utilizator de Yahoo Messenger care vor sa fie mai bine informati. www.yascuns.ro urmareste aceeasi filosofie a utilitatii, simplitatii si a accesului liber, fara taxe sau formulare de inscriere” a continuat Dl Militaru.

Despre IT Assist

Misiunea IT Assist este de a crea eficienta si valoare pentru clientii sai, intr-un strans parteneriat, prin oferirea de solutii si servicii IT la un nivel superior, create prin pasiunea si dedicatia pentru tehnologie avansata, inovatie si excelenta operationala.
IT Assist este furnizorul de servicii IT preferat atat de companiile ce aleg sa externalizeze complet departamentul IT, cat si de marile companii pentru care furnizeaza servicii sau solutii de inalta specializare precum si implementare de solutii IT in regim de “managed services”.

Pentru mai multe informatii despre www.yascuns.ro sau IT Assist, nu ezitati sa ne contactati!

Marius Militaru
Director Marketing si Vanzari
0721.335.093
www.itassist.ro