Serviciu gratuit de analiza a popularitatii unui site sau blog

IT Assist anunta lansarea www.sitemon.ro, un  serviciu gratuit de analiza a popularitatii unui site sau blog.

Te-ai intrebat vreodata cat de popular este blogul tau? Dar care este pozitia site-ului firmei tale fata de principalul tau competitor? 

Furnizorul de servicii IT, IT Assist, iti ofera un serviciu public, complet gratuit prin care poti sa verifici popularitatea unui site pe Internet sau sa compari 2 site-uri intre ele. Fie ca este vorba de un blog sau site-ul unei companii tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri pe www.sitemon.ro si sa introduci adresa site-ului pe care vrei sa-l verifici. In doar cateva secunde, serviciul oferit de IT Assist iti va furniza o statistica relevanta asupra pozitiei si popularitatii site-ului ales sau o comparative intre doua site-uri. Datorita usurintei in utilizare se adreseaza atat cunoscatorilor in instrumente de masurare popularitate online cat si nespecialistilor care vor sa afle mai multe informatii despre site-urile lor preferate. 

Mircea MITU, Directorul Tehnic IT Assist declara entuziast: “www.sitemon.ro este doar inceputul. In urmatoarele 12 luni IT Assist va lansa o serie  de servicii gratuite urmand aceeasi filosofie a utilitatii, simplitatii si a accesului liber, fara taxe sau formulare de inscriere.”  Cel mai mare avantaj al utilizarii www.sitemon.ro este acela ca integreaza rezultatele a mai multe instrumente de analiza online si iti da posibilitatea sa compari rapid popularitatea a 2 site-uri sau bloguri concurente. “In Romania sunt peste 50.000 de blog-uri si multe milioane de site-uri iar cei care le viziteaza sau administreaza se pot informa rapid si simplu care este popularitatea lor.” conchide Dl. Mitu.

 “Fiind o companie dedicata tehnologiei informatiei intelegem sa ne asumam un rol activ in zona de educare si informare a publicului din Romania” spune Marius Militaru, Director Marketing si Vanzari la IT Assist. “Pe langa aceste servicii publice gratuite avem in vedere derularea a numeroase programe educationale si informative: conferinte, seminarii, articole dar si parteneriate cu institutii de informare si de resurse umane. Mai mult, o companie in dezvoltare sau care are nevoie de consiliere IT, poate apela cu incredere la specialistii nostrii pentru o auditare gratuita a nevoilor de infrastructura IT.”  a continuat Dl Militaru. 

Despre IT Assist

Misiunea IT Assist este de a crea eficienta si valoare pentru clientii sai, intr-un strans parteneriat, prin oferirea de solutii si servicii IT la un nivel superior, create prin pasiunea si dedicatia pentru tehnologie avansata, inovatie si excelenta operationala.

IT Assist este furnizorul de servicii IT preferat atat de companiile ce aleg sa externalizeze complet departamentul IT, cat si de marile companiile pentru care furnizeaza servicii de inalta specializare precum si implementare de solutii sau oferirea de solutii IT in regim de “managed services”.

Pentru mai multe informatii despre www.sitemon.ro sau IT Assist, nu ezitati sa ne contactati!

Marius Militaru

Director Marketing si Vanzari

0721.335.093

www.itassist.ro