servicii web design

Criza economica inca e in floare in Romania. Multe firme isi reduc bugetele de dezvoltare si comunicare, ba mai mult isi reduc si personalul. Consultantii nostri au demonstrat ca folosirea internetului si a serviciilor interactive pot fi de mare ajutor pentru oricine.

Astfel utilizand internetul cel mai rapid si ieftin canal de comunicare / informare companiile pot reduce mult din cheltuielile cu telefonul. Serviciile de promovare web sunt mult mai ieftine si mai de impact decat publicitatea clasica. Un site de prezentare pentru firma ta ajuta si mai mult cand e vorba de prezentare produselor sau serviciilor oferite. Practic un site bine facut si promovat pe motoarele de cautare, ofera comunicare si prezentare in timp real atat pentru clientii vechi cat si pentru cei noi. Prezentarea produselor sau noilor servicii oferite fiind afisata in timp record cu , costuri minime, in comparatie cu clasicele pliante sau cataloage printate.

Cand alergi o firma de web design nu uita sa te uiti prima data la portofoliu de lucrari si pe urma foarte important este prezenta numarului de tefon fix si fax la pagina de contact, acestea dand o seriozitate mult mai mare. Firma SilkWeb ofera servicii web profesionale din 2005.