Servicii web complete prin Touch Media Advertising

Agentia de publicitate full service Touch Media Advertising va ofera o serie completa de servicii web. Ce inseamna aceasta? Website audit, web development, design, creatie si marketing online.

Unul dintre cei mai importanti pasi in crearea unui website este auditul, prin care se face analiza unui site in functie de anumite criterii, cum ar fi analiza continutului, analiza keyword-urilor, compatibilitatea pe browsere si pozitionare.

Si pentru ca un audit bine facut merita un design deosebit, noi iti cream o identitate vizuala aparte pentru site-ul tau, cu un design profesional deosebit si bine adaptat scopului. Website-urile create de Touch Media sunt 99% CSS, ceea ce este un factor foarte important pentru motoarele de cautare, iar interfetele de administrare sunt conform cu cerintele clientilor. Si pentru ca nu se poate fara o validare, noi iti validam site-ul atat XHTML cat si CSS.

Un site conceput corect se poate promova usor, iar noi ne ocupam si de marketing-ul online, adica target-ul websiteul si campaniile de promovare. Campanii de newslettere, campanii virale, inscrierea in directoare, campanii adwords… sunt numai cateva dintre serviciile de online marketing pe care vi le propunem.

Va asteptam pe noul nostru website http://www.touch-media.ro pentru mai multe detalii.