Servicii de curatenie la superlativ. Express Shine Constanta.

Asiguram servicii de curatenie pentru spatii de birouri, scoli, gradinite, cabinete medicale, restaurante, magazine si locuinte private. De asemenea, va oferim servicii de curatenie dupa targuri, expozitii, petreceri sau evenimente speciale, cand stim ca este foarte greu sa cureti dupa invitati si cantitatea de deseuri e foarte mare.

Noi iti indeplinim orice cerinta si dorinta in materie de curatenie. Facem curatenie in locul dumneavoastra iar daca nu sunteti multumit, curatam din nou fara nici un cost aditional din partea ta sau a companiei tale. Cand este vorba de curatenie, noi va suntem mereu alaturi, indiferent de ocazie.

Garantam calitatea tuturor serviciilor oferite iar personalul nostru este atent selectionat de importante firme de recrutare. Toate echipamentele si solutiile folosite sunt achizitionate de la liderii pietei in domeniul respectiv. Suntem de asemenea distribuitori de detergenti si consumabile din gama profesionala.

Nu ezita sa ne contactezi, la numerele de telefon afisate pe web site-ul nostru, www.curatenieinconstanta.ro, unde poti vedea si toate serviciile oferite de compania noastra. Va multumim.