Service specializat pentru aparate aer conditionat

Aerul conditionat este considerat una din cele mai bune inventii a lumii contemporane intrucat schimbarile climatic au determinat ca acesta sa devina o necesitate pentru fiecare dintre noi indiferent de varsta pe care o avem cu atat mai mult daca exista si afectiuni la nivel cardiac.

 Pe o vreme caniculara, nimic nu poate fi mai placut decat o camera aerisita si racoroasa readucandu-ne confortul mai ales dupa o zi de munca. 

Te poti bucura de beneficiile aparatului tau de aer conditionat  daca apelazi  la specialistii nostrii pentru a  ca periodic sa iti fie asigurat service-ul  aer conditionat. 

Aparatul de aer conditionat este foarte important nu doar pentru ca aclimatizeaza aerul din spatiul interior dar acesta si elimina bacteriile anaerobe prin filtrelor sale.

De aceea specialistii nostrii au grija ca in cadrul service-ului aer conditionat, acestea sa fie curatate cu dezinfectant conform fiselor tehnice in care sunt precizate instructiuni, ele fiind respectate cu strictete.

Primul pas pentru a beneficia de un contract pentru service aer conditionat  este sa ne contactati pentru o programare si incheierea unui contract pentru a beneficia de cele mai bune servicii.

Accesand site-ul nostru veti fi preluati cu atentia cuvenita si vi se va asigura consultanta pentru aparatul pe care il detineti.

In cadrulexecutiei operatiunilor de  service aer conditionat , tehnicienii nostrii specialisti si autorizati iti vor face si recomandari cu privire la alegerea unui aparat de aer conditionat in cazul in care ai dori sa faci o noua achizitie.

Este firesc ca in calitate de specilisti autorizati sa  indrumam toti clientii spre a alege aparatele cu tehnologie de varf care au facilitati de operare deoarece acestea prezinta mai multe avantaje printre care enumeram  si consumul redus de energie.

Totodata tehnologiile avansate fac ca aparatele de aer conditionat moderne sa aiba un  nivel de zgomot foarte scazut iar in plus au in componenta un compresor cu durata de viata mai mare.

Totodata,  specialistii nostrii, prezenti la tine pentru a-ti asigura service aer conditionat,iti  pot explica cum functioneaza corect aparatul  iar in cadrul service-ului aer conditionat, se vor verifica si dupa caz vor completa sau umple instalatia cu freon R32, acesta fiind clasificat ca  cel mai ecologic agent de racire produs pentru tehnologiile de varf.

Folosim doar agent de racire care a fost creat si omologat special pentru instalatiile de climatizare atat in cadrul tehnologiei de fabricatie cat si ulterior pentru buna functionare la parametrii  adecvati.

Intrucat aparatele de aer conditionat in care s-a introdus acest tip de freon au avut un raport de racire  mult mai ridicat, ne-am axat pe folosirea acestuia in cadrul interventiilor service aer conditionat. 

Poti scapa de grija service-ului aer conditionat accesand site-ul specificat mai sus pentru a incheia cu noi un contract iar echipa noastra de profesionisti vor raspunde cu promptitudine solocitarilor tale.

Si fiindca intotdeauna ne respectam clientii, iti vom intretine cu profesionalism  aparatul de aer conditionat si astfel impreuna ii vom prelungi durata de viata.

Cu noi,  vei avea zile si nopti racoroase , reconfortante.