Serciviul de Amanet Auto de la Royal-Amanet

serviciul de amanet de masini din BucurestiRoyal-Amanet este una dintre cele mai apreciate case de amanet din Bucuresti, facandu-se remarcata prin profesionalism si calitate. Asa se face ca aceasta casa de amanet se bucura de increderea unui numar impresionant de client fideli.

Gama de servicii oferita de Royal-Amanet este una completa, astfel orice client avand posibilitatea sa beneficieze de un imprumut avantajos atunci cand are nevoie.

Unul dintre cele mai avantajoase servicii oferite de Royal-Amanet este amanetul auto din Bucuresti. Prin acest serviciu ai sansa sa obtii un imprumut substantial, de pana la 75% din valoarea estimata a masinii tale.

Asadar, daca te gasesti intr-o situatie dificila si, pur si simplu, nu sti la cine sa mai apelezi, te asteptam la sediul casei de amanet de masini din Bucuresti. Sa aflam cum functioneaza acest serviciu!

Pasii serviciului de amanet auto

Spre deosebire de serviciile de creditare oferite de institutiile bancare, care necesita timp si nervi de otel, amanetul de masini din Bucuresti este un serviciu extrem de rapid. In nu mai mult de 15 minute, prin serviciul de amanet de masini din Bucuresti, pleci acasa cu imprumutul promis!

Tot ce trebuie facut este sa indeplinesti cateva reguli simple. Prima dintre ele face referire la varsta ta. Pentru a putea beneficia de acest serviciu, trebuie sa ai varsta minima indeplinita de 18 ani. Vei demonstra acest lucru prin prezentarea unui act de identitate.

A doua regula se aplica obiectului de amanet, care in cazul de fata este chiar masina ta! Pentru a putea beneficia de acest serviciu, masina pe care urmaresti s-o amanetezi trebuie sa fie de drept a ta.

In rest, tot ce trebuie s amai faci este sa te prezinti la sediul casei de amanet auto din Bucuresti. Aici se efectueaza o evaluare tehnica a masinii tale, in urma careia se stabileste valoarea imprumutului, care iti revine tie.

In final, se semneaza contractual de amanet auto, iar tu porti merge linistit acasa. Mai multe informatii gasesti pe www.royal-amanet.ro.