Semne ca te intalnesti cu persoana nepotrivita

V-ati trezit vreodata intrebandu-va in legatura cu compatibilitatea dintre dvs. si partenerul dvs. si v-ati intrebat daca este posibil sa va intalniti cu persoana nepotrivita? Exista o multime de relatii disfunctionale, insa nu este atat de dificil sa va dati seama daca traiti una. Iata cateva semne concludente:

A te indragosti rapid si usor ar putea fi un semn ca te intalnesti cu o persoana gresita
Indragostirea rapida iti schimba chimia creierului. Din acest motiv, sentimentul de a fi indragostit evoca un raspuns similar cu cel de la utilizarea de droguri sau alcool. Intr-un fel este o modalitate de a evita viata reala si de a va confrunta propriile sentimente. De cele mai multe ori, cei care trec printr-o asemenea situatie nu sunt neaparat fascinati de persoana respectiva, ci incearca sa-si rezolve anumite probleme legate de propria persoana.

Tendinta de a va prioritiza relatia peste orice
Daca te gasesti in situatia in care ii acorzi mai multa importanta partenerului decat tie sau iti compromiti propriile scopuri pentru a face lucruri pentru el, acesta este un semn ca nu esti in relatia potrivita. Oamenii aflati in relatii disfunctionale isi pierd adesea simturile si uita de sine. Este posibil sa te temi sa te descoperi pe tine insuti si de aceea sa ai tendinta de a face lucrurile pentru celalalt.

Ramaneti in relatii pline de drama si haos
Cu totii iubim un pic de drama, indiferent daca este intr-o carte, film sau pe feed-urile noastre pe Facebook, dar atunci cand drama este o a treia roata constanta in relatia ta, acesta nu este tocmai un semn bun. Ideea unei relatii nebune nu este una rea, insa o relatie in care predomina drama este una care evidentiaza incapacitatea partenerilor de a se angaja intr-o relatie si de a se adapta vietii de cuplu. Un comportament irational poate conduce la dezvoltarea unei relatii nesanatoase. De cele mai multe ori acesta provine din teama de intimitate si de angajament.

Atractia spre oameni indisponibili din punct de vedere emotional
Cea mai mare problema intalnita la femei este o atractie pentru barbatii indisponibili. De ce? Pentru ca suntem ingroziti de respingere, asa ca urmarim oamenii pe care stim ca nu-i putem avea.

Deci, cum puteti evita sa va intalniti cu persoana gresita?
Daca nu credeti ca meritati sa fiti iubiti, ca meritati timp si respect, atunci nimeni altcineva nu va crede asta. Trebuie sa va tratati mai bine si sa investiti in relatia cu voi insiva pentru a evita intalnirea persoanei gresite. Daca ramaneti prezenti si conectati la prezent, multumiti de ce aveti este mult mai posibil sa fiti atrasi de o persoana care sa fie potrivita pentru a dezvolta o relatie armonioasa.