Seminar Terapii Estetice Revolutionare Bucuresti

Pe 2 aprilie 2012, Beauty One a oferit publicului din Bucuresti prezent la Double Tree by Hilton un seminar complex in care a prezentat ultimele noutati din domeniul estetic.
In prima parte a avut loc lansarea terapiei de la Bruno Vassari Oil Control Treatment. Fiind compus dintr-un kit de tratamente destinate tenului gras, acesta constituie o terapie cu efecte extraordinare pentru controlarea nivelului de sebum.
Tot in cadrul seminarului au fost lansate ultimele doua aparate de la Eximia, echipament care si-a castigat renumele si aprecierea specialistilor la nivel international, fiind singurul aparat din domeniul estetic care detine atestare medicala.
X-Stone este cea mai noua si mai inovatoare terapie, cu rezultate uimitoare in tratamente precum liftingul facial si in combaterea celulitei, echipament revolutionar ce incorporeaza 3 tehnologii de ultima generatie: Radioporatia (electroporatia si radiofrecventa monopolara, bipolara, cuadrifazica) si Cryoterapia: suportabilitate mai mare in timpul tratamentului, efect de lifting instant.
A fost lansat si X-Move by Eximia care contine patentul brevetat international Ultraporatie ce combina simultan doua tehnici moderne si exclusive care au demonstrat stiintific rezultate incredibile: ultrasunete cavitationale si electroporatie –“mezoterapia fara ac“.
Cei prezenti au fost impresionati de eficienta celor doua aparate, cu rezultate garantate si vizibile de la prima sedinta.
Dupa succesul din Bucuresti, va veni si randul altor orase din tara sa gazduiasca seminariile oferite de Beauty One, seminarii in care sunt aduse in fata publicului ultimele noutati si inovatii din domeniul esteticii profesionale.