Seminar stiintific „Reabilitarea Orală de la A la Z”

Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr.T.Popa” – IaÅŸi în parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” – Cluj-Napoca, Societatea Romana de Reabilitare Orala Iasi, Asociatia Medicala Romana Bucuresti ÅŸi Universitatea “Johan Wolfgang Goethe” – Centrul Medical, Departamentul de Chirurgie Orala, Cranio-Maxilofaciala, implementeaza incepand cu data 01.01.2011, proiectul cu titlul “Centru de formare specialisti si resurse in reabilitare orala” in cadrul axei prioritare 1 „Educatia si formarea profesională în sprijinul cresterii economice si dezvoltării societăii bazate pe cunoastere”, domeniul major de intervenÅ£ie 1.3 „Dezvoltarea resurselor umane din educatie si formare”.

Prin obiectivul general al proiectului se urmareste crearea unui sistem de formare pentru dezvoltarea competentelor personalului din invatamantul superior din domeniul medicinei dentare, prin participarea la programe de formare, perfectionare si acces la cele mai noi tehnologii inovative si informatii din domenii specifice.
Proiectul isi propune ca in perioada celor 3 ani in care se va derula, sa se desfasoare activitati care vor avea menirea de a ridica standardele in cadrul medicinei dentare si in formarea unor specialisti care sa detina competente in domeniul reabilitarii orale, standarde care sa reprezinte o premiera nationala a invatamantului si a asistentei medicale dentare din Romania.
In sensul atingerii obiectivelor proiectului se va organiza in data de 01 martie 2012 un Seminarul ÅžtiinÅ£ific ce reuneÅŸte prelegeri ÅŸi dezbateri sub semnul temei „Reabilitarea Orală de la A la Z”. Se urmareste ca prin prezenta tuturor specialistilor la acest eveniment sa se contribuie în mod notabil la promovarea conceptului de reabilitare orală ÅŸi la aplicarea practică a acestor traiectorii de abordare terapeutică grefată pe binomul stare generală – patologie orală în practica medicală.

Prin aceste actiuni proiectul isi propune sa formeze un cadrul de sustinere intre specialistii din domeniul reabilitarii orale care sa sustina cu succes cooperarea intre specialisti.
Evenimentul va avea loc la hotel Majestic în data de 01 martie 2012, cu începere de la ora 10.00. De asemenea, va invitam sa luati parte si la coktailul organizat în aceeaşi locaţie, care va avea loc la orele 20:00.
InformaÅ£ii suplimentare se pot obÅ£ine la Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr.T.Popa” – IaÅŸi, la telefon: 0232-301622; fax: 0232-301856 sau prin e-mail, la adresa amagda75@yaho.fr, profforna@gmail.com, persoana de contact Magda ANTOHE – Asistent proiect.