Seminar gratuit de management pentru ai ajuta pe oamenii de afaceri din Iași

Iași este cea mai dinamică și cea mai mare piață economică din țară, dar asta nu înseamnă că antreprenorii de aici nu au nevoie de ajutor ca să-și dezvolte afacerea. Lorand Soares-Szasz, singurul business coach din Ardeal susține un seminar gratuit în Iași cu intenția de a veni în ajutorul oamenilor de afaceri care doresc să-și vadă afacerea crescând chiar și în climatul economic instabil.

Lorand Soares-Szasz, a fost format în cea mai mare firmă de business coaching din lume pe vremea când locuia în Portugalia. În 2008 s-a întors în România și de atunci a ajutat peste 10000 de oameni de afaceri să găsească cele mai viabile și actuale strategii de marketing, vânzări și management. El s-a specializat pe antrenarea (coaching) IMM-urilor precum și pe livrarea de traininguri de vânzări, marketing, comunicare și relații cu clienții.

„Câștigasem multă experiență și cunoștințe în Portugalia și am vrut să ajut firmele din România. Atunci am hotarât că după ce mă întorc în țară am să susțin în fiecare lună cel puțin două seminarii la care accesul să fie gratuit. Orice om de afaceri care dorește să învețe de la mine strategiile folosite în cele mai de succes firme din România și din lume, să poată să o facă fără nici o investiție financiară” a declarat Lorand Soares-Szasz. „Seminarul 5 Pași pentru a crește afacerea ta” ține două ore și jumătate și deja mulți participanți au afirmat la sfârșit că au învățat mai mult în cele două ore decât în două semestre la facultate. Abordez aspecte din vânzări, marketing, serviciu pentru clienți, fidelizare, management și finanțe. Prezint studii de caz și exemple practice ca oamenii să plece cu cel puțin 4-5 foi A4 de idei practice pentru afacerea lor.”

Seminarul va avea loc pe data de 01 Martie 2012, la Grand Hotel Traian de la ora 10:00 sau de la ora 17:00. Pentru detalii despre eveniment vizitați site-ul www.coaching4you.ro/evenimente.php.

Detalii despre Lorand Soares-Szasz: http://www.coaching4you.ro/despre.php#Prezentare_Lorand
Detalii despre Coaching4you: http://www.coaching4you.ro/

Pentru informații:
office@coaching4you.ro
0733 76 27 37