SEMINAR DESPRE FLEXIBILIZAREA PROGRAMELOR DE FORMARE CONTINUA SI FORMAREA LA LOCUL DE MUNCA

Hotelul Casa Muresan din Brasov va gazdui joi, 12 mai la ora 09.30, un seminar de formare sustinut de Observatorul pentru Dezvoltarea Invatarii Permanente care, isi propune sa dezbata si sa analizeze pe larg recomandarile si directiile de actiune propuse în domeniul flexibilizarii programelor de formare continua si formarii la locul de munca, precum si sa identifice exemple de practici si modele de stimulare a participarii la formare a angajatilor.
Invatarea in context nonformal si informal este prilejuita prin experiente directe de la locul de munca, in familie atat in activitatile de zi cu zi cat si in activitatile de timp liber. Toate aceste contexte reprezinta ocazii reale de invatare pe care uneori, angajatii nici nu le constientizeaza desi, acestea pot deveni in unele situaţii mai importante decat cunostintele dobandite în scoala.
Initiatorii proiectului si-au propus cresterea nivelului de informare cu privire la oportunitatile de PFC in Romania, cresterea motivatiei si a interesului angajatilor, angajatorilor si a altor parteneri sociali pentru participarea la formare ca o “ noua sansa” pentru succesul profesional, personal si institutional.
Seminarul face parte din primul proiect national de promovare a invatarii pe parcursul intregii vieti, dezvoltat de catre un parteneriat format din Asociatia Observator pentru Dezvoltarea Invatarii Permanente, TBWA\Bucuresti, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si Gnosos Consult si co-finantat prin Fondul Social European prin POS DRU 2007-2013, Investeste in oameni!

Documentul complet al cercetarii de piata realizat in 2010 in cadrul proiectului poate fi accesat pe portalul www.invatapentrutine.ro.

CONTACTE PENTRU PRESA: Silvia Giurca
PR MANAGER TBWA/Bucuresti
0722153345
silvia.giurca@tbwa.ro