Seminar de dezvoltare personală: Fii asertiv – Învaţă să spui „nu” – Timişoara, duminică, 23 octombrie

Adesea, atunci când refuzăm pe cineva ne simţim vinovaţi pentru asta.

Cum să spui „nu” când partenerul tău, cu o faţă de îngeraş te informează că vrea cutare lucru? Cum să spui „nu” când şeful îţi cere să stai 5 minute după program? Cum să accepţi un „nu” când îţi doreşti ceva extrem de tare?

Te invit să participi la un seminar ce îţi va schimba viaţa!

Participând la acest seminar vei învăţa cum să devii conştient de dorinţele şi nevoile tale individuale şi cum să comunici aceste dorinţe şi nevoi într-un mod plăcut. Vei învăţa cum să fii asertiv – cum sa iei o decizie şi să fii responsabil pentru deciziile şi acţiunile tale.

Teoria ca teoria, da’ practica ne omoară!

În acest seminar vom da atenţie şi unor aspecte teoretice însă accentul cel mai mare se va pune pe partea practică. Vom lucra pe situaţii reale din viaţa ta. Vom vedea cum poti TU să spui „nu” cu capul sus şi ce poţi face pentru a rămâne cu capul sus atunci când cineva te refuză.

Vreau să particip! Când şi unde?!

Seminarul va avea loc în Timişoara, duminică, 23 octombrie, cu începere de la ora 15. Durata seminarului va fi de 3-5 ore, în funcţie de numărul de participanţi.

Cât costă?

Taxa de participare este 50 ron şi se poate achita la faţa locului. Pentru grupuri de minim 5 persoane se oferă câte o reducere de 20% a taxei de participare pentru fiecare membru în parte.

Întrebări? Sugestii?

Scrie-mi pe iosif@psihoterapie.eu sau dă-mi un telefon la 0722-43-83-83.

Indiferent de cine eşti şi cu ce te ocupi, acest seminar îţi va prinde bine.

Înscrie-te acum completând formularul de aici. Locurile sunt limitate!

Cu prietenie,
Iosif Szenasi