Seminar de Culoare si Hairstyling CHI si label.m

Implicata permanent in educatie, Beauty One continua seria evenimentelor cu care si-a obisnuit clientii cu doua seminarii dedicate culorii si hairstyling-ului ce vor avea loc la Bucuresti si Iasi pe 20, respectiv 27 martie.

In cadrul lor se va lansa prima vopsea permanenta fara amoniac din lume, CHI, brand care in cei 25 de ani de existenta a cucerit hairstilistii din intreaga lume si a devenit brandul preferat al vedetelor de la Hollywood.  Trainerii Raluca Nichitoi si Cristi Scutaru vor face demonstratii de culoare, tonuri, reflexe si suvite speciale obtinute cu sistemul unic de colorare CHI.

De asemenea, se vor prezenta in premiera pentru Romania noile tendinte in tunsoare si Hairstyling din noua Colectie label.m 2012, tendinte introduse pe marile podimuri de la Londra de catre  Art Directorii Academiei Toni&Guy si preluate ulterior la nivel mondial.

O alta noutate absoluta este gama Therapy Age Defying, noua terapie de lux cu caviar alb pentru parul matur. Formula speciala fara parabeni si sulfati, are la baza cele mai active ingrediente anti-imbatranire, inclusiv Caviarul Alb si Acidul Hyaluronic, recunoscute pentru capacitatea lor de a repara, restructura si reda tineretea firului de par impiedicand electrizarea si pierderea stralucirii acestuia.

 

Va asteptam pe 20 martie 2012 la Double Tree by Hilton, sau pe 27 martie 2012 la Hotel Ramada Iasi la ora 13.00 sa asistati la un spectacol de culoare si Hairstyling oferit de trainerii CHI si label.m.