Selgros deschide la Constanta al 19-lea magazin din Romania

Selgros Cash & Carry va deschide marti, 6 decembrie, al doilea magazin propriu din Constanta si al nouasprezecelea pe care il detine in Romania. Amplasat pe Bulevardul Tomis nr. 387, intr-o zona comerciala cu trafic intens, magazinul Selgros Constanta Nord va pune la dispozitia clientilor sai un sortiment de 41.000 de produse alimentare si nealimentare, pe o suprafata de vanzare de 10.000 de metri patrati. Noul magazin este amenajat conform noului concept Selgros, care ofera clientilor un ambient prietenos, elegant si eficient, cu accesibilitate maxima pentru toate produsele. Vor fi disponibile si carmangeria, rotiseria si pescaria, ale caror produse se bucura de o mare apreciere in randul clientilor Selgros.
In ziua deschiderii, clientii care cumpara de minim 300 de lei din noul magazin Selgros Constanta Nord vor primi premii in bonuri valorice de 500, 100 sau 30 de lei. Pe langa promotiile de Sarbatori existente in toata reteaua Selgros, cateva sute de produse vor avea preturi speciale, valabile numai in Constanta, in prima saptamana de functionare.
Cu aceasta ocazie, Selgros devine partener oficial al Academiei de fotbal “Gheorghe Hagi” din Constanta. Pentru a marca aceasta colaborare, Gheorghe Hagi va oferi clientilor Selgros o sesiune exclusiva de autografe, vineri, 9 decembrie, intre orele 15.00 si 16.00, in magazinul Selgros Constanta Nord.
Selgros a investit in noul magazin aproximativ 20 de milioane de euro si a creat 260 de noi locuri de munca. Compania Selgros Cash&Carry Romania face parte din grupul elvetian TransGourmet Holding SE si este de peste zece ani unul dintre cei mai importanti actori din comertul romanesc. Selgros detine 19 magazine in Romania si a inregistrat in anul 2010 o cifra de afaceri de 3,2 miliarde lei si un profit de peste 100 de milioane de lei.
Brasov, 29.11.2011

Pia Krauss
Marketing Manager
Selgros Cash & Carry SRL
Tel. 0268-307.347/Fax 0268-307.348
e-mail: pia.krauss@selgros.ro