Sejurul unei iubiri de top: Gran Canaria

Gerul lunii ianuarie pare sa fie inlocuit de avalansa caldurii lui februarie, deoarece dragostea este inaltata la rang de cinste. Pe principiul ,,love is in the air” atat turoperatorii cat si agentiile de turism propun pachete de vacanta, reprezentand cadoul perfect pentru inamoratii care tin sa-si exprime iubirea mai mult ca niciodata. Best Reisen a ales pentru turistii indragostiti un loc de rai aproape de continentul european: Gran Canaria.
Daca pana nu demult era in trend sa-i aduci iubitei luna de pe cer si stelele din jur, Best Reisen informeaza ca acum poti sa-ti duci direct iubita pe luna, destinatiile exotice fiind un rasfat pentru zilele de Valentine’s si Dragobete: ,, Gran Canaria este o insula de vis pentru cei care iubesc marea cu nisipuri fine si un soare stralucitor care induce o stare de maxima exaltare si bucurie pentru indragostitii de orice varsta’’ declara managerul Best Reisen, Csaba Garamsegi.

Gran Canaria este una dintre cele 7 insule ale arhipeleagului Canar, situata in oceanul Atlantic, nu departe de coasta vestica a Africii de Nord si care apartine din punct de vedere politic Spaniei. Situata in nord estul insulei, Las Palmas este capitala ,,continentului in miniatura’’ si atrage in fiecare an o multitudine de valuri de turisti. Aflandu-se in vecinatatea insulei Tenerife, Gran Canaria ofera indragostitilor un peisaj mirific, de la golfulete linistite in sud, la statiuni aglomerate din zone precum este capitala (Las Palmas) si San Bartolome de Tirajana, unde sunt faimoasele plaje Playa del Ingles si Maspalomas cu dune de nisip de inaltimi impresionante. Un element particular al acestei insule este peisajul selenar care da oportunitatea turistului sa se bucure de imagini spectaculoase ca cele de pe luna. De asemenea, fiind considerata o rezervatie a biosferei de catre Unesco, Gran Canaria invita pe cei cu spirit de aventura sa descopere traseele din interiorul insulei sau sa observe din sudul coastei balenele si delfinii in habitatul lor natural.

Best Reisen a incercat sa cuprinda cat mai multe elemente din diveristatea turistica propusa de Gran Canaria, in cadrul unor pachete promotionale: ,, Un exemplu concret de vacanta in acest colt de rai ar fi un sejur atractiv in Las Palmas, in luna iubirii cu zbor Bucuresti si Cluj-Budapesta-Las Palmas, 8 zile/ 7 nopti in regim demipensiune, hotel de 3***, la doar 774 de euro, cu bilet de avion, transferuri, cazare si masa conform ofertei. Pretul include asistenta si ghid turistic, taxele de aeroport, rezervare si viza. De asemenea, Best Reisen ofera si posibilitatea plecarii din Budapesta, cu zbor charter direct pana in capitala Las Palmas, avand cazare la hotel de 3***, in regim de demipensiune, la doar 574 euro, cu toate taxele enumerate anterior incluse in pret’’ ne informeaza managerul Best Reisen Romania.

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania. Best Reisen a organizat vacante pentru mai mult de 21.000 de turisti numai din Romania in anul 2008, deschizandu-si punctul de lucru aici incepand cu 2005. Ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1420 agentii revanzatoare, raspandite peste tot in tara. Profesionalismul tour-operatorului, calitatea serviciilor si interesul constant pentru satisfactia clientilor recomanda Best Reisen de peste 13 ani pe piata turistica europeana si de 4 ani in industria de turism din tara noastra.

Monica Gavrila
PR Account Executive- D’Avantage Consult
0264 40 27 26
monica.gavrila@davantage.ro