Secretul Evoluţiei pentru mămicile din Braşov

Braşov- Dumincă, 10 octombrie 2010, incepand cu ora 9:30 – Clubul Copiilor Sanatosi oferă tuturor mămicilor şansa de a învăţa cum să creasca imunitatea  si sa modeleze armonios personalitatea copilului lor, printr-o discuţie cu Dr. Ana Culcer şi Psiholog Mihaela Zaharia., la ZaoPark Braşov.

Clubul Copiilor Sanatosi  învită mămicile la un dialog deschis despre problemele întâmpinate în dezvoltarea copilului, atât cele ce ţin de imunitate cât şi in relaţia cu părinţii sau cu celelalte  persoane. În timp ce mămicile pot afla cele mai interesante lucruri de la medici de renume, copiii pot fi lăsaţi în grija personalului calificat de la Zao Park, locul de joaca preferat de toti copiii. La eveniment se pot achiziţiona DVD-uri despre imunitatea copilului şi diversitatea alimentaţiei la preţ redus, conţinând autograful doamnei Dr Ana Culcer.

Clubul Copiilor Sanatosi îşi doreşte să ajute copii să pornească în viaţă pe o linie dreaptă care necesită iubire, dăruire , răbdare şi un amalgam de cunoştiinţe.

Asociaţia  a fost infiintata in anul 2008 de catre Doamna Dr. Ana Culcer, Marius Cimpoescu si Carmen Elena Ionita şi are ca scop organizarea şi susţinerea de conferinţe prin intermediul cărora să promoveze alăptarea şi îngrijirea sănătoasă a copilului.

Zao Park cel mai mare loc de joaca din Brasov, este situat in incinta Macromall, langa Selgros, la parter. Intrarea in minunata lume ZAO se face prin incinta Macromall, accesul pe terasa si in spatiul outdoor fiind permis numai prin incinta parcului.
Clubul Copiilor Sanatosi te aşteaptă să te distrezi şi să înveţi lucruri utile in cadrul evenimentului din interiorul Zao Park,  pe Str. Calea Bucuresti Nr. 229 incinta Macromall, la parter.

Pentru mai multe detalii accesaţi http://www.ingrijireacopilului.ro/blog/eveniment-brasov-10-octombrie-2010.html

Date de contact:
Clubul Copiilor Sanatosi
marketing@ingrijireacopilului.ro
Telefon: 0731134264
Persoana de contact: Carmen Elena Ionita