Secrete ale irezistibilului feminin: O noua carte promite sa iti arate drumul inspre perfectiunea feminina

Chicago, USA, mai 2010. Aurora Viali parcurge ultimii pasi in publicarea cartii “Cum sa devii femeia perfecta – 10 secrete ale irezisibilului feminin”. Cartea este programata sa apara pe piata in iunie 2010, iar autoarea este optimista in ceea ce priveste primirea cartii de catre publicul feminin romanesc.

femeia perfecta“O astfel de carte era absolut necesara pe piata romaneasca. Am sansa de a trai intr-un loc in care fiecare problema potentiala e intampinata de un torent de carti care promit o solutie. Mi se pare insa trist ca o femeie din Romania, prizoniera a unei relatii nefericite sau a propriei ei singuratati, gaseste cu greu o carte care sa ii ofere o lista practica cu ceea ce poate sa faca pentru a-si schimba viata in bine.”

Iar aceasta este exact ceea ce “Femeia perfecta” si-a propus sa fie: un ghid practic care sa te insoteasca pas cu pas in drumul spre a deveni femeia pe care barbatii au adorat-o dintotdeauna.

Autoarea nu promite sa dezvaluie modalitati de manipulare a barbatilor, nici tehnici de seductie. “Intr-o relatie de dragoste, singurul lucru asupra caruia ai control total esti tu insati”, spune Viali. “Dar schimbarea ta aduce cu sine schimbarea relatiei tale de iubire. Am vazut nu de putine ori povesti muribunde de dragoste salvate prin simpla aplicare a unuia dintre principiile despre care vorbesc in carte. Povestea mea e una dintre ele…”

Cititoarele care vor sa obtina cartea cat mai repede pot vizita site-ul cartii (femeiaperfecta.com) si sa opteze pentru a fi anuntate de indata ce aceasta este disponibila pe piata.