SEAT, sponsorul exclusiv UEFA Europa League, a ales finalistii competitiei “Young Journalists Experience”

București, 08.05.2012 – In perioada 25 aprilie – 4 mai, SEAT – sponsorul exclusiv UEFA Europa League, a organizat competitia „Young Journalists Experience”.

 

Pe 7 mai, SEAT impreuna cu Horia Ivanovici a ales cele doua eseuri castigatoare, facand doi tineri jurnalisti fericiti. Astfel, Sebi Raducu si Andrei Militaru vor fi cei doi jurnalisti acreditati UEFA ce vor lua parte la finala UEFA Europa League, din 9 mai 2012 la National Arena din Bucuresti. Cei doi castigatori vor lua pulsul meciului in direct, avand asigurate cele mai bune locuri pe stadion, putand participa la warm-up-ul celor doua echipe finaliste si fiind prezenti la conferinta de presa de dupa meci.

 

In plus, cei 2 castigatori „Young Journalists Experience” vor scrie cate un review al finalei, ce va fi publicat pe site-ul SEAT si pagina de Facebook a marcii. Mai mult decat atat, review-urile celor doi vor fi incluse si in saptamanalul Fanatik, al jurnalistului Horia Ivanovici.

 

Departajarea eseurilor castigatoare s-a facut pe baza originalitatii textelor, a culturii sportive de care au dat dovada cei doi finalisti si bineinteles pe baza talentului lor jurnalistic.

 

SEAT si UEFA Europa League

 

Pentru al treilea an la rand, SEAT este mandru sa fie sponsorul exclusiv al UEFA Europa League. Dincolo de aceasta sponsorizare, SEAT a ales sa isi focuseze angajamentul fata de fotbal la nivel national si international. Aceasta alegere se bazeaza pe valorile comune pe care le poate identifica oricine, atat in SEAT cat si in fotbal. Dinamism, energie, spirit de echipa…atat de multe elemente pe care atat SEAT, cat si fotbalul le au in propriul ADN. Ce poate fi mai evident pentru un brand international decat sa urmareasca si sa investeasca intr-un sport ca fotbalul si sa il ajute sa se raspandeasca in intreaga lume?

 

SEAT este singurul producător auto care îşi desfăşoară activitatea de design, dezvoltare, producţie şi distribuţie în Spania. Membră a Grupului Volkswagen, multinaţionala are sediul la Martorell (Barcelona), exportând aproximativ 75% din producţia sa în 72 de ţări. SEAT este lider de piaţă în Spania, iar în 2010 a atins o cifră de afaceri care însumează 4,7 miliarde euro, cu un număr total de vânzări de 339.500 autovehicule.

 

Grupul SEAT are 13.000 de angajaţi de specialitate, la cele trei centre de producţie din Barcelona: Zona Franca, El Prat de Llobregat şi Martorell, unde produce, printre altele, şi modelele de succes Ibiza şi León. Unitatea de producţie a Grupului Volkswagen de la Palmela, din Portugalia, produce Alhambra, iar uzina din Bratislava (Slovacia) produce modelul SEAT Mii.

 

Multinaţionala spaniolă dispune, de asemenea, de un Centru pentru Dezvoltare Tehnică, care reuneşte peste 900 de ingineri, a căror misiune este aceea de a fi forţa motoare a inovaţiilor celui mai mare investitor industrial în cercetare, dezvoltare şi inovaţie din Spania. În privinţa angajamentului declarat de a proteja mediul, SEAT are la baza activităţilor sale, criterii de sustenabilitate, mai exact, reducerea emisiilor de CO2, eficienţa energetică, precum şi reciclarea şi reutilizarea resurselor.

 

Mai multe detalii pe site-ul www.seat.ro / pagina de Facebook a marcii.

Persoana de contact, pentru informaţii suplimentare:

Elena Apostol Tel: +40 724364904 (elena.apostol@porsche.ro)