Seara de Craciun cu Rosenthal Hutschenreuther

Continuand traditia de Craciun a casei Rosenthal, designerul Ole Winther propune anul acesta o colectie extrem de calda si colorata, avand ca sursa de inspiratie un tinut indepartat si magic, Polul Nord.  Lumea plina de culoare a artisului este redata pe cutii muzicale din portelan fin, globuri cu efect de zapada, suporturi de lumanare, platouri si cutii pentru prajituri.

O fetita ce poarta costumul nordic traditional asteapta Craciunul alaturi de renul sau. O ninsoare fina cade in globul-sfera, in timp ce pe fundal se aud accente din cantecul „Winter Wonderland“. Figurinele din portelan ce intregesc colectia sunt pictate manual, toate in editie limitata 2010.

Anul 2010 marcheaza pentru Rosenthal Hutschenreuther si aniversarea a 25 de ani de existenta a globului din portelan, decorat diferit in fiecare an. Pentru aceasta ocazie speciala, Rosenthal propune o editie limitata XXL a acestui accesoriu mereu prezent in bradul de Craciun. Fiecare din cele 2.500 de piese este ambalata individual si contine certificatul ce atesta numarul exemplarului. Un cadou deosebit, pentru persoane speciale.

Pe langa nelipsitele cescute de cappuccino sau ciocolata calda, toate din portelan, Rosenthal lanseaza anul acesta si setul de pahare din cristal pentru vin fiert, ce poarta si ele culorile traditionale scandinave ale acestei sarbatori magice – rosu si alb – alaturi de motive desprinse parca dintr-o poveste frumoasa de iarna. Fiecare obiect inseamna o noua descoperire: Santa Lucia, Regina Luminilor, reni de Craciun prietenosi, copii veseli in costum traditional scandinav si ornamente specifice acestei sarbatori unice.

Noua colectie Rosenthal Hutschenreuther este disponibila acum la My House, Calea Dorobantilor 168 si online, pe www.myhousecult.ro, sectiunea Cadouri de sezon.