Se spune ca cele mai bune lucruri in viata sunt gratis

…Sau aproape gratis. Iar Pizza Hut este locul in care trebuie sa mergi atunci cand ai nevoie sa iti amintesti din cand in cand asta.

Aici nu o sa intalnesti o atmosfera rigida, nu trebuie sa iti pui cel mai nou costum de firma ca sa iti faci aparitia, iar chelnerii iti vor zambi mereu indiferent de valoarea notei de plata de la sfarsit.

Doar de-asta ii si spune “restaurant casual”.

Exact, aici poti veni si comanda un pranz complet cu doar 10 lei, dar poti fi sigur ca te vei simti cel putin la fel de bine ca si cum ai fi cheltuit cateva sute de lei.

Oferta de pranz cu doar 10 lei a fost lansata mai intai in restaurantele Pizza Hut din provincie, dar pentru ca a fost primita atat de bine, incepand de saptamana viitoare va fi valabila si in Bucuresti, intre orele 11.00 – 14.00.

Si nu este singurul meniu cu un pret atat de mic de la Pizza Hut. Aici poti lua cina in doi cu doar 29 de lei sau o masa “Happy Hour” intre orele 15.00 – 18.00 cu preturi de la 15 lei.

Cu asemenea oferte, bucurestenii pot trece zilnic pragul restaurantelor Pizza Hut, fara a resimti un efort financiar major.