SE REDESCHIDE BAMBOO POOL!

Vineri, 11 iunie, distractia se reflecta in apa cristalina a piscinei Bamboo!
Dupa un an intreg in care ai asteptat cu nerabdare, piscina Bamboo se redeschide special ca tu sa petreci cele mai placute si mai frumoase momente din aceasta vara!
Imprejmuit de vegetatie luxurianta si acompaniat de muzica ambientala, razele puternice ale soarelui iti vor parea mai placute si deloc istovitoare intr-unul din cele trei jacuzzi ce te asteapta sa le incerci.
In plus, pentru ca tu sa fii pe deplin multumit, respectam traditia anilor trecuti si iti punem la dispozitie aceleasi servicii de calitate, o atmosfera relaxanta de vacanta si panorama superba a lacului Tei.
Si ce ai zice, pe langa toate acestea, de niste cocktail-uri exotice, o gama larga de fructe reci sau niste inghetata asortata? Nu trebuie sa visezi la ele cu ochii deschisi, barul si restaurantul nostru iti stau la dispozitie cu produse proaspete, de vara si o servire prompta, ireprosabila, care iti va face sederea la piscina Bamboo inca si mai agreabila.
Incepand de vineri, 11 iunie, te “stropim” cu voie buna, amuzament si multa veselie in fiecare zi, de luni pana duminica, intre orele 09.00-19.00!
Bamboo Pool- pentru o vara racoroasa pe care o meriti din plin!

Contact: 0731.123.997

Tuzla nr. 50
www.bambooclub.ro

http://www.facebook.com/BambooPool