Se redeschide “sezonul de vanatoare” la CityPaintball!

Cel mai mare teren de paintball din Bucuresti, CityPaintball, situat in Sos. Straulesti 4-6, anunta deschiderea “sezonului de vanatoare”!

Din martie terenul de paintball din spatele Casei Presei Libere isi redeschide “portile” tuturor iubitorilor de paintball, tuturor impatimitilor de adrenalina si de distractie la cele mai inalte cote.

Suprafata generoasa, 10.000 mp, cuprinde trei terenuri de paintball, obstacole varíate: corturi militare, avanposturi, transee, cazemate, o casa parasita, o simulare a unei mine parasite si permite accesul intr-o zi a pana la 500 de persoane.

Facilitaţi: terasa capacitate 100 persoane – cu extindere pana la 200 persoane, aproximativ 70 locuri de parcare, instalatie de nocturna, cadru natural – copaci, gazon, deschidere la lac.
Inchirierea terenului si a echipamentului de joc sunt gratuite, jucatorii platesc doar bilele consumate.

“Venirea primaverii va redeschide apetitul pentru distractie si jocuri in aer liber. Asa ca suntem gata sa ii primim pe toti iubitorii de paintball, pe toti cei care doresc sa se relaxeze si sa se distreze la maxim, cateva ore.” a declarat Mihai Voiculescu Managing Partner CityPaintball.

Anul acesta CityPaintball va relua o serie de evenimente adresate elevilor si studentilor, evenimente care s-au bucurat de un real succes in anii trecuti, va continua sa organizeze competitii si concursuri pentru publicul larg, dar are pregatite si o serie de surprize inedite.

Infiintat în 2001, CityPaintball este unul dintre cei mai importanti operatori si promotori de paintball din Romania, precum si unul dintre principalii importatori si distribuitori de echipamente de paintball din tara.
www.citypaintball.ro.