Se lansează afaf.ro – Magazinul online cu cea mai variată gamă de condimente din România.

afaf.ro este primul magazin online dedicat exclusiv accentelor de gust care dau savoare și farmec oricărei rețete.

Condimentele exotice și amestecurile cu specific vin în completarea unei game de mirodenii cunoscute, prezentate în variantă bio. Acestora li se adaugă sosuri, semipreparate, uleiuri și oțeturi care se îmbină armonios în rețete de  minut sau preparate speciale.

Magazinul  oferă cumparatorilor săi și o gamă de pulverizatoare care permit un dozaj controlat și mare libertate de folosire – de la salate ușor de asezonat până la preparate complexe pe care fiecare și le poate potrivi “după gust”.

afaf.ro îți oferă cea mai variată gamă de condimente din România, la doar un click distanță și la prețuri competitive.

“Multe dintre produsele noastre fie sunt o premieră pentru piața românească, fie se găsesc doar în anumite puncte cheie din marile orașe. Am vrut să oferim oricui o alternativă de a găti exact așa cum își dorește sau cum îi indică o rețetă. Din fața computerului, într-o platformă online simplă și prietenoasă, cu multiple opțiuni de plată ce includ epayment”, declară Alin Lobodă, Managing Partner afaf.ro

afaf.ro se adreseaza atât inițiaților care vor să își desăvârșească rețetele cât și celor dornici să experimenteze.

Astfel, magazinul online își propune ca fiecare dintre clienții săi să poată găsi exact acel produs de care are nevoie sau pe care îl caută de foarte mult timp. Poate fi un condiment nou și interesant, care să ii strânească curiozitatea ori chiar un amestec gata făcut care să îi dea o soluție ușoară pentru un preparat din gama “Gustul nu se dispută”.

Despre AFAF SOLUTIONS S.R.L.

AFAF SOLUTIONS S.R.L. este un start up pornit pe schema simplă a identificării unei nevoi, a unei piețe și a unei soluții eficiente de a satisface acea nevoie. Acestei direcții s-a adăugat provocarea de aduce aproape condimentele, printr-o serie de evenimente culinare pe care AFAF SOLUTIONS SRL le pregătește viitorilor săi clienți.

Iar afaf.ro, ca proiect de business, urmarește foarte clar această shemă și adaugă pasiunea pentru gătit și dorința de a aduce pe piața românească noi condimente, noi arome și noi idei.

 

Contact : www.afaf.ro

office@afaf.ro

0733.056.909