Se Habla Espanol – Lansare site versiunea in limba spaniola

Valoris Center companie care ofera intreaga paleta de servicii asociate activitatii de call center, lanseaza varianta in limba spaniola a website-ului. Actiunea este menita sa sprijine strategia pe termen scurt si mediu de extindere a proiectelor pe plan regional. Conform statisticilor, numarul vorbitorilor nativi de limba spaniola este intre 470 si 500 milioane persoane. In clasamentul celor mai vorbite limbi de pe glob, spaniola ocupa locul trei dupa chineza si engleza.

Acest eveniment este dedicat in primul rand clientilor si partenerilor nostrii actuali si viitori vorbitori de limba spaniola sau care desfasoara afaceri in Hispanosfera, carora dorim sa le venim in intampinare cu informatii detaliate, servicii de calitate si sa le oferim suportul nostru pe toate canalele de comunicare: telefon, e-mail, live chat, SMS.

“Am identificat numeroase oportunitati intr-una dintre cele mai numeroase arii lingvistice de pe glob.  Valoris are in desfasurare proiecte in limba spaniola pentru care a obtinut referinte excelente. In ultimii ani, Romania a devenit atractiva pentru companiile multinationale pe zona de outsourcing. Exista o deschidere catre externalizarea serviciilor catre companiile romanesti care ofera capabilitati lingvistice excelente si preturi competitive.” Cristina Man, Director General, Valoris Center.

Pe langa prezentarea generala a serviciilor, website-ul Valoris contine numeroase studii de caz, referinte si resurse legate de piata de contact center (KPIs, modalitati de lucru, interviuri in presa de specialitate). Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati www.valoris.ro.

Despre VALORIS
Suntem o companie cu capital 100% romanesc, care ofera servicii profesionale de call center. Construim si dezvoltam servicii inovatoare, competitive si profesionale de Contact Center (Inbound si Outbound). Experienta dovedita, serviciile de calitate, responsabilitatea si profesionalismul sunt atuurile noastre. Principala preocupare este clientul, iar rezultatele pe care le aducem sunt: optimizarea costurilor, cresterea vanzarilor, fidelizarea clientilor, imagine buna pe piata prin promovarea unei atitudini orientata spre client, intr-un cuvant excelenta in relatiile cu clientii.
Printre clientii Valoris se numara companii de top din domeniile: financiar-bancar, leasing, auto, retail, IT, telecom, energie s.a.

CONTACT:
SC Valoris Center SRL
Cladirea RAMS Center
Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42,
sector 3, etaj 7, Bucuresti, cod 033094
Office:  +40 21.529.99.29
Fax :   +40 21.255.00.03
E-mail: contact@valoris.ro
www.valoris.ro