Se deschide targul “Piata Taraneasca – 100 % NATURAL, ECOLOGIC, TRADITIONAL” la Galeria Real Pitesti

Galeria REAL Pitesti in colaborare cu Tactic Events organizeaza in zilele de 19, 20 si 21  martie 2010, intre orele 09.00 – 21.00, targul “Piata Taraneasca” NATURAL, ECOLOGIC, TRADITIONAL.

“Piata taraneasca” este cel mai nou concept de “piata” cu vanzare, destinat  produselor traditionale romanesti, alimente proaspete (carne,branzeturi, legume, fructe, bauturi, compoturi, dulceturi, miere), naturale, ecologice, pregatite in vatra satului dupa retete specifice zonelor istorice/geografice.

De la Nea” Iuga iti iei telemea de Sibiu, dar nu poti lasa deoparte nici produsele din carne ale Asociatiei Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice din Maramures.

Nu poti ignora uleiul care pune STOP colesterolului, iar toate acestea le poti stinge cu palinca de Salaj de la Nea’ Aciu.

Conceptul este implementat in cadrul unui spatiu dedicat, situat in galeriareal,
reteaua nationala, astfel “Piata Taraneasca” are un caracter itinerant, acoperind toate
orasele mari la nivel national pe parcursul intregului an.

Te intampinam cu gustari traditionale din toate zonele tarii, mesteri populari, dansuri traditionale , muzica populara buna dispozitie si multe alte surprize. Sambata in jurul orelor 14 Ansamblul Folcloric Trivale , coregraf Marin Stanoiu ne va incanta cu dansuri si muzica traditionala.

Va asteptam la o “ALTFEL DE PIATA”, in Galeria REAL  Pitesti

Programul targului este in intervalul orar 09.00-21.00 in zilele de vineri si sambata, iar duminica intre orele 09.00 – 18.00, in perioada 19 – 21 martie 2010.

Si nu uita ca la piata totul se ia pe degustate!

Pentru mai multe detalii,

Berariu Corina

PR Manager

0744 86 00 82

office@tacticevents.ro