Se apropie Optimism 2009, editia de toamna!

logo_OPTIMISM_toamna

Bucuresti, 28 octombrie – Cum o doza buna de optimism nu strica niciodata, pe 30 octombrie, Evensys si Gusto Pufuleti organizeaza la hotel Howard Johnson, editia de toamna Optimism 2009.

Vom purta noi discutii pe tema optimismului, vom descoperi noi surse de inspiratie pentru o atitudine pozitiva si vom afla cum putem fi mai motivati si increzatori in fortele proprii, in fiecare zi.

Pe lista vorbitorilor invitati se regasesc nume precum Cristi Mungiu, Andreea Marin, Cristi Lupsa, Bogdan Naumovici, Cabral, Vlad Stan, Dumitru Popescu, Teodor Frolu, Sanda Nicola, Adrian Soare si multi alti optimisti, ce vor dezvalui audientei pe parcursul sesiunilor interactive, propria definitie si perspectiva asupra optimismului.

Va fi o zi cu sfaturi, idei si exemple concrete pentru a trece cu succes peste toate obstacolele cotidiene si pentru a aborda o atitudine optimista, atat in viata profesionala, cat si in cea personala. Pufuletii Gusto, cei mai convinsi sustinatori ai mesajului pro-optimism, vor fi responsabili si de aceasta data cu asigurarea bunei dispozitii a tuturor participantilor.

Ca si la prima editie, evenimentul se va incheia cu sesiunea deschisa User Generated Optimism, dedicata acelor optimisti dornici sa impartaseasca si altora in cadrul unei scurte prezentari, propriile secrete pentru o viziune optimista.

“Experienta placuta a evenimentului din vara, dar, mai ales feedback-ul pozitiv inregistrat ne-au convins ca merita sa revenim cu o noua editie Optimism 2009. Ne-am ales o tema extrem de generoasa, despre care se poate vorbi mult si din numeroase perspective, insa speram ca vom reusi si cu aceasta ocazie, sa aducem in prim-plan oameni interesanti si abordari inedite” afirma Cristian Manafu, Managing Partner in cadrul Evensys.

“Pufuletii Gusto nu aveau cum sa lipseasca nici de aceasta data de la Optimism 2009!  Chiar daca inca traim vremuri grele, Gusto isi continua misiunea curajoasa de a aduce voie buna romanilor. Dupa succesul primei editii, Pufuletii vor aduce din nou zambetul pe buze in stilul lor caracteristic, pentru a-i hrani pe romani cu optimism”, declara Eliodor Apostolescu, director general al companiei producatoare a pufuletilor Gusto, Phoenix.

Alimentat de Gusto, Optimism 2009, editia de toamna, este de asemenea sustinut de Eventive si de Liga Optimistilor (www.ligaoptimistilor.ro). Intregul eveniment va fi transmis si de aceasta data online, cu sprijinul Radio Linx.

Mai multe detalii despre programul si vorbitorii acestei editii se regasesc la www.optimism2009.evensys.ro.

DESPRE EVENSYS
Cu 3 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

Incepand cu luna octombrie a.c, Evensys se va lansa pe segmentul evenimentelor premium, organizand in premiera pentru piata locala o serie de workshop-uri specializate in colaborare cu Management Centre Europe (MCE), unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii dedicate dezvoltarii strategiilor de management la nivel international, cu activitati in Europa, Estul Mijlociu si Africa de Nord.

De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking, dedicate industriei de real estate si celei online: REIS (www.reis.ro) si Web-Club (www.web-club.ro).