Se apropie Gala Premiilor Contact Center Awards pentru industria de call center

Contact Center Magazine organizeaza cea de-a treia editie a Contact Center Awards in data de 20 aprilie 2011, la  J.W. Marriott Grand Hotel din Bucuresti, in cadrul celui mai important eveniment dedicat comunitatii de call center din Romania, Call Center and Customer Care Conference and Expo.
Bucuresti, 14 Aprilie 2011 – Contact Center Magazine premiaza profesionalismul si rezultatele din industria de call center din Romania la Contact Center Awards 2011. Demersul de comunicare reuneste branduri de renume national si international si creeaza un mediu adecvat formarii si schimbului de experienta si know-how in randul participantilor.
Mediul economic instabil a dus la cresterea nevoii de competitivitate in majoritatea companiilor, transformand sectorul de call center intr-un instrument eficace de mentinere si atragere a clientilor. Evenimentul isi propune sa premieze si sa promoveze valorile, viziunea si strategiile aplicate de profesionistii din domeniu pentru evolutia standardelor tehnologice, umane si manageriale de nisa.
Contact Center Awards se va desfasura la J.W. Marriott Grand Hotel din Bucuresti, in data de 20 aprilie 2011, in a doua zi a evenimentului Call Center and Customer Care Conference and Expo, unul dintre cele mai influente evenimente ale comunitatii de contact center din Estul Europei.
Competitia se desfasoara atat la nivelul call centerelor, cat si al centrelor de suport, iar participantii pot fi de la reprezentanti ai top managementului pana la reprezentanti ai departamentului de Relatii cu Clienti. In randul criteriilor de evaluare se regasesc: calitatea serviciilor oferite, profesionalismul si coeziunea echipei, capacitatea de motivare si de inovare a membrilor echipei etc.
Sectiunile de premiere sunt urmatoarele:
- Categoria Call Centers: Best Call Center, Best Call Center Manager, Best Call Center Supervisor, Best Call Center Agent, Best Telesales Agent, Best Call Center Trainer, Best Use of Technology.
- Categoria Support Centers: Best Support Center Manager, Best Support Center Team Manager, Best Support Center Specialist.
- Categoria Best Partnership.
Finalistii acestei editii a Contact Center Awards sunt: Oracle Romania, Raiffeisen Bank, Competence Call Center, Teleperformance Romania si Vodafone Romania.

Pentru mai multe detalii despre Contact Center Awards, va rugam sa accesati www.conferinte.ro
Despre Contact Center Magazine
Contact Center Magazine este revista dedicata comunitatii locale de contact center din Romania. Scopul revistei este acela de educare, informare si consolidare a comunitatii de contact center din Romania. De-a lungul timpului, revista s-a remarcat prin articole elaborate, de specialitate, ce au atras sectoare de business variate, cu focus pe zona de contact center.

CONTACT
Alexandra Chiorean
PR Specialist
Tel: +40 21 411 44 20
Fax: +40 21 411 44 19
Mobile: +40 731 141 414
E-mail:   alexandra.chiorean@expomedia.ro