Se apropie cele mai importante conferinte cu focus pe frauda, credit si colectare a creantelor

Expo Media organizeaza, la cererea comunitatii locale de afaceri, editiile anuale ale conferintelor de nisa “Credit & Collection Forum” – 13 iunie 2012 – si “Fraud Prevention Forum”- 14 iunie 2012, in incinta hotelului J.W. Marriott Bucuresti.

Bucuresti, 12 Iunie 2012  – In curand va avea loc cea de-a treia editie a conferintelor “Credit & Collection Forum” – 13 iunie 2012 – si “Fraud Prevention Forum”- 14 iunie 2012, in cadrul hotelului J.W. Marriott din Bucuresti. Conferintele de anul acesta reunesc experti incontestabili ai domeniului, selectati cu rigoare de echipa Expo Media. Acestia ce vor dezbate si propune directii si instrumente practice de echilibrare a proceselor financiare, cu focus pe nevoile de credit, colectare de creante si prevenire a fraudei, intr-un mediu economic instabil.

Printre speakerii “Credit & Collection Forum” 2012 se numara:   Isabela Iacob – Director General, KRUK International, Nuria Simón Artigas – Managing Partner, Kam Carrer & Human Resource Consulting, Kurt Weber – Managing Partner, Horvath & Partners, Av. Sanda Dinescu, alaturi de alti experti de top. La “Fraud Prevention Forum”, vor dezbate topicuri de maxim interes din aria de preventie a fraudei: Aura Cadis – Senior Manager, Horvath & Partners, Costin Iordache – Risk Management Director, Romtelecom, Liviu Arsene – Senior Mobile Malware Researcher, Bitdefender, Tal Eisner – Senior Director Product Strategy, cVidya networks, Cristian Herghelegiu – Country Manager, PayU Romania, Ana Sebov – Manager, PwC Romania, Radu Niculiu – Director, Fraud Prevention and Security, Vodafone Romania si Daniel Gheorgica – Anti-Fraud Business Specialist, Kapsch Romania. Conferintele vor fi moderate de Ruxandra Andrei – Deputy General Manager, FinZoom.ro.

“Intr-un mediu concurential felul in care gestionam fluxul financiar a devenit un imperativ de supravietuire. Companiile din Romania nu isi mai permit luxul de a ramane in umbra in privinta investiilor in solutii pertinente antifrauda si de eficientizare a proceselor de credit si colectare a creantelor. Misiunea noastra este aceea de a crea un teren fertil pentru inovatie strategica, aducand laolalta oameni si idei de exceptie care paveaza drumul spre leadership, indiferent de obstacolele intampinate. Tocmai de aceea ne aflam la cea de-a treia editie a acestor doua evenimente de business, pentru ca an de an, jucatorii de pe piata au nevoie sa se reinventeze conform cu dinamica globala, pentru a fi din ce in ce mai buni” – Madalina Vilau, Managing Director, Expo Media.

Pentru inscrierea la conferintele de business sau pentru a afla care sunt oportunitatile de parteneriat va rugam sa trimiteti un email catre laura.popescu@expomedia.ro sau sa sunati la +40731 191 919.

Costul individual de participare per conferinta este de 150 Euro + TVA. Grupurile de minim 3 participanti din aceeasi companie beneficiaza de un pret redus, respectiv 130 Euro + TVA de persoana, per eveniment. Informatii suplimentare despre evenimentele de afaceri sunt disponibile pe www.conferinte.ro.

Cea de-a treia editie a conferintei “Credit & Collection Forum” este posibila cu sprijinul partenerului strategic KRUK International si al partenerilor Customer Service School si Mystery Shopping Agency, care sustin, an de an, si evenimentul “Fraud Prevention Forum”. Participantii se vor bucura de premii atractive ce incurajeaza interactivitatea, din partea sponsorilor: Zelmer, Active Life, Tea Forte si Zvinca Contemporary Jewelry.

Partenerii media ai coferintelor de business sunt: Contact Center Magazine, Wall-street, ClubAfaceri, Ghiseul Bancar, Newschannel, Banknews.ro , Finzoom si Presaonline.

Expo Media este o agentie full service ce ofera o gama variata de servicii de calitate in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta de customer operations si organizare de evenimente de business. De-a lungul timpului, Expo Media a dat dovada de spirit de excelenta in toate actiunile intreprinse prin experienta, dedicatie si competenta. Pentru mai multe informatii despre compania Expo Media, va rugam sa accesati www.expomedia.ro.

CONTACT Oana Olteanu Communication Manager Tel:      +40 21 411 44 20 Mobil: +40 733 060 010 Email:  oana.olteanu@expomedia.ro Web: www.conferinte.ro; www.expomedia.ro; www.enlightening.ro Social Media:   http://www.facebook.com/ExpoMedia.ro