Scutecele refolosibile – o alternativa bio la scutecele de unica folosinta

Orice mamica isi doreste tot ce este mai bun pentru bebelusul ei, astfel ca a reaparut si in Romania ideea de scutece lavabile (refolosibile) ca o alternativa la scutecele de unica folosinta care sunt facute din plastic si hartie si contin un gel toxic ce adesea provoaca iritatii si dermatita de scutec sau chiar alergii.

Pielea sensibila a bebelusului este mult mai bine protejata prin folosirea acestor scutece lavabile din bumbac organic – o alternativa naturala, practica si eficienta din punct de vedere financiar, daca faceti calculul cate scutece foloseste un copil in cei 2 ani si jumatate pana invata sa faca la olita. Scutecele textile nu contin niciun fel de chimicale, deci sunt mult mai sanatoase pentru micuti. In plus, este mult mai confortabil pentru ei sa simta pe piele un material textil natural si nu acele scutece din plastic sufocant. Daca ar putea sa aleaga, stim cu siguranta ce ar prefera!

La magazinul online Bioteca gasiti o noua gama de scutece refolosibile, noi pe piata romaneasca – GroVia – cele mai subtiri si mai practice scutece, usor de folosit chiar si de catre tatici. Acum cu imprimeuri noi – haioase si atragatoare!!! Sunt alcatuite dintr-un chilotel exterior impermeabil care lasa pielea sa respire si un insert interior din bumbac organic – protector pentru pielea bebelusului. Ca sa nu mai vorbim si de faptul ca sunt eco-friendly, contribuind la protejarea mediului inconjurator atat de afectat de progresele tehnologice. Alaturi de acestea gasiti si cunoscutele scutece Bumgenius care au revolutionat conceptul de scutec, avand un impact puternic asupra a milioane de familii din intreaga lume.

SC Bioteca pentru copii SRL

Tel: 0724 245542

Email: bioteca@ymail.com

www.bioteca.ro