Sculpturi in gheata pentru orice evenimente oferite de Iceart UK

Iceart ofera ceva inedit in peisagistica organizarilor de evenimente din Romania. Sculpturi in gheata pentru orice evenimente, fie ele nunti, aniversari, petreceri de companie sau lansari de produse.

Gheata, privita ca mediu de lucru reprezinta o provocare prin insasi caracteristicile ei: fragilitate, volatilitate dar si frumusete extrema. O sculptura de gheata poate fi adaptata pentru orice ocazie si eveniment. Iar daca nu stii ce fel de sculptura in gheata s-ar potrivi cu petrecerea ta, Iceart iti ofera consiliere in privinta alegerii piesei.

Piesele oferite de Iceart sunt sculptate manual folosind unelte speciale, cum ar fi dalti din otel japonez si pistoale cu aer cald. Transportul este frigorific, si se asigura prezentarea produsului comform tipicului evenimentului, inclusiv lumini, vase de drenaj si suporturi, toate adaptate perfect decorului. Serviciile oferite de Iceart variaza de la sculpturi clasice pentru nunti si aniversari pana la dozatoare pentru bauturi si spectacole live. Va asteptam pe noul nostru website www.iceart.ro