Scrie și tu pe ProAlpin.ro!

ProAlpin.ro anunță lansarea categoriei “Povești de la munte” în secțiunea de blog a site-ului, unde orice pasionat de munte își poate trimite experiențele pe care le-a avut pe trasee sau în vacanțele de la munte.

“Povești de la munte” este un concept creat de către ProAlpin.ro. Este o secțiune deschisă pentru orice persoană care merge pe munte și care dorește să împărtășească traseele pe care a mers și expriențele pe care le-a avut. Se atașeaza un document în formularul de pe site cu povestea de la munte și se va integra într-una dintre categoriile ce există pe blog-ul ProAlpin.ro (“Sfaturi utile”, “Știri”, “Idei de călătorie”, “Cabane montane” și “Echipament de munte”).

“Dorim să interacționăm cât mai mult cu persoanele care ne vizitează magazinul online. Unul dintre scopurile noastre este să creăm o comunitate în care să ne ajutăm unii pe alții cu informații utile și sfaturi legate de domeniul montan. În plus, la ProAlpin.ro încercăm în permanență să aducem clienților satisfacție prin serviciile și produsele pe care le oferim. Pe ProAlpin.ro se pot găsi echipamente complete de munte, atât pentru începatori, cât și pentru profesioniști. Lucrăm cu brand-uri de renume precum Kayland, Scarpa, Vango, Rebell Dallmont, Husky, Black Diamond și multe altele”, a declarat Alina Cărbunaru, project manager al ProAlpin.ro.

ProAlpin.ro este un magazin online ce are ca activitate comercializarea de echipamente de munte, precum îmbrăcăminte, corturi, saci de dormit, articole de camping, etc. O parte din ele pot fi folosite și în oraș, nu numai la ture de munte, pentru că se potrivesc la trend și sunt de calitate superioară (rucsacuri, geci, etc.)

 

Alexandra Alexe, agent PR

Telefon: 0744 889 355

E-mail: alexandra.alexe@ymail.com

Website: www.proalpin.ro