Scorpion te pregateste sa fii invidiat

• Prinde oferta speciala de tuning pentru modelele Volkswagen lansata de Scorpion!
• Modelele Volkswagen care beneficiaza de aceasta promotie sunt: Polo, Golf si Scirocco.

Scorpion, distribuitor Volkswagen pe judetele Vrancea si Galati vine inca o data in aceasta vara cu o oferta irezistibila: pachete bine gandite cu ornamente de caroserie care sa individualizeze masina ta, totul la un pret foarte atractiv!

Polo – Pregătit pentru o nouă clasă.
Prin noul design, proporţii bine definite şi standarde foarte ridicate de calitate, noul Polo a pus bazele unei noi clase. Cu multă dragoste faţă de detalii şi dorinţa de perfecţiune, noul Polo reprezintă alegerea perfectă pentru cei care vor să evite orice risipă şi, din punct de vedere optic, o sărbătoare pentru toţi cei pasionaţi de estetică. Cel mai bine ar fi să vă configuraţi singuri modelul dumneavoastră Polo – şi să beneficiaţi de standardele unei noi clase.
Pachetul aerodinamic Polo contine: spoiler fata (grunduit), spoiler spate (grunduit), eleron haion (grunduit), set praguri laterale (grunduit) si ornament roba pentru auto cu teava de esapament cu diametru 65 mm.
Pret pachet: 4.184,99 RON*

Golf – RedescoperiÅ£i valoarea.
Cu o valoare unică până în prezent, cel mai silenţios Golf din toate timpurile redefineşte din multe aspecte nivelul de calitate şi de confort pentru clasa din care face parte. Designul dinamic, cu forme impresionante, reflectă perfecţiunea noului Golf până în cel mai mic detaliu. În mod suplimentar, sistemele inovatoare de asistenţă la rulare şi propulsoarele moderne, cu consum optimizat, garantează o plăcere impresionantă a condusului.

Pachetul aerodinamic Golf contine: spoiler fata (grunduit), spoiler spate pentru masini fara teava de esapament vizibila, eleron haion (grunduit) si set praguri laterale (grunduit).
Pret pachet: 4.464,45 RON*

Scirocco – Ascultati-va inima!
Inima dumneavoastră este impresionată de designul expresiv? Cu siguranţă că noul Scirocco vă va accelera pulsul. Chiar şi când stă pe loc, imaginea sa impresionează mai mult decât cea oferită de alte modele concurente în mişcare. Spatele puternic, liniile laterale impunătoare şi partea frontală carismatică cu noua imagine creată de Volkswagen accentuează remarcabil forţa acestui model.

Pachetul aerodinamic Scirocco contine: spoiler fata (grunduit), spoiler spate, eleron haion (grunduit) si set praguri laterale (grunduit).
Pret pachet: 4.983.64 RON*

Preturile din aceasta lista contin TVA. Manopera si materialele pentru vopsire nu sunt incluse in pret.
Ofertele sunt valabile pana la data de 30 iunie 2010.
Pentru informatii suplimentare va asteptam in showroom-ul Scorpion!

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si BrailaExperienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
piese de schimb din stoc sau la comanda.
Noul showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.
De asemenea, va asteptam showroom-ul Scorpion din Galati, Str. Brailei nr. 269, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Secretariat: 0236-44 00 00
Vanzari VW: 0236-49 92 94
Programari Service: 0236-44 00 01
0236-44 00 02
Fax: 0236-44 44 99
Tractari non-stop: 0731-24 02 40

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel./Fax: 0237 236 866 int. 202
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi