Şcoala Europeană Bucureşti dă startul la înscrierile la liceu!

Până în prezent axată pe învăţământul primar ÅŸi gimnazial, începând cu anul ÅŸcolar 2011-2012 Åžcoala Europeană BucureÅŸti a acceptat provocarea lansării a două clase de liceu teoretic cu câte 15 locuri fiecare: o clasă cu profil umanist, specializarea filologie, intensiv engleză ÅŸi o clasă cu profil real, specializarea matematică – informatică, intensiv engleză.

Toate detaliile privind înscrierea pot fi găsite pe site-ul oficial al Şcolii Europene Bucureşti la adresa www.şcoalaeuropeană.ro sau sunând la sediul nostru la telefon 021/ 311 77 70.

Şcoala Europeană Bucureşti este o şcoală acreditată de către MECTS atât pentru ciclul primar, cât şi pentru cel gimnazial. Scopul principal al Şcolii Europene Bucureşti este acela de a asigura un nivel maxim de educaţie pentru fiecare elev, iar curriculumul este astfel conceput încât să asigure o pregătire corespunzătoare a elevilor pentru continuarea studiilor atât în instituţii de învăţământ româneşti, cât şi în străinătate. Acest lucru se realizează prin completarea curriculumului de bază (românesc) cu elemente din curriculumul britanic, focalizarea pe competenţele cheie stabilite la nivel european şi preluarea unor practici ale şcolilor internaţionale