Scoala de vara la Edu&Care

Centrul educational EDU&CARE ofera copiilor intre 5 si 10 ani  posibilitatea de a-si petrece vacant de vara intr-un mod distractiv si foarte educativ prin programul  SUMMERFUN. Participand la activitati competitive, interesante si unice organizate pe teme saptamanal,fiecare copil va demostra ca este intelligent in felul sau,.

“A venit vacanţa cu trenul din Franţa…
Aşa cântam noi când eram mici şi ne bucuram ca începe vacanţa mare! Fără program riguros, fără teme si plini de voie bună!Aşa se bucură şi copiii noştrii!
Doar că vremurile s-au schimbat, concediile s-au scurtat iar cerinţele societăţii au evoluat!
Iar noi am transformat vacanţa într-un “Joc organizat”. Astfel, timp de aproape 3 luni copilul tău va trăi o experienţă de neuitat în programul EDU&CARE SummerFun.
În funcţie de programul de vacanţă al întregii familii şi al interesului pentru anumite teme din programul de vacanţa, aveţi posibilitatea de a vă distra alături de noi toată vara sau doar ocazional; program întreg sau doar jumatate de zi.
Calendarul de vacanţă este încărcăt şi regulile stricte!
Iar provocarea este mare căci EL va gândi, va acţiona şi va învaţa prin propria experienţă!
Programul Summer Fun este structurat pe teme săptămânale iar fiecare tema pune accent pe anumite inteligenţe. Astfel fiecare copil va avea ocazia sa fie “INTELIGENT ÎN FELUL SĂU”.
Pentru a le încununa munca şi a le dezvolta încrederea de sine, spiritul de echipă şi fairplay-ul, la sfarşitul fiecarei săptămâni se organizează un concurs! Iar cea mai bună echipă va câstiga!

Edu&Care este primul pachet de programe educative nonformale pentru copiii din Bucureşti care ţinteşte dezvoltarea personală printr-o abordare echilibrată a celor 8 dimesiuni ale Inteligenţei Multiple.”

Toti cei interesati  pot solicita prezentarea detalliata a programul  Edu&Care  Summerfun  la adresa: office@edu-care.ro

 

   Abrudan Georgiana, Managing  Partner

                                                                                                                                            Telefon:  0721571086

                                                                                                                                            E-mail:  georgiana@edu-care.ro

                                                                                                                                            Web:  www.edu-care.ro