SCOALA DE COAFURA CORNEL SARU-PROMOTIA IUNIE 2010

Bucuresti , iunie 2010

Elevii promotiei inaugurale a Scolii de coafura Cornel Saru au completat in iunie 2010 cele 18 saptamani ale modului bazic. Cursurile frecventate cu maxim de interes  le-au oferit elevilor oportunitatea de a stapani perfect (pentru nivelul incepatori) abilitatile teoretice dar mai ales practice necesare unui demers profesional optim.

Elevii au beneficiat in prima saptamana de cursuri actualizate de igiena, tricologie, initiere in meseria de coafor dar si informatii generoase privind istoria aranjarii parului, istoria meseriei de coafor-frizer, importanta sociala a coaforului sau a salonului in diverse culturi ale  lumii de-a lungul timpului.

Prin cursurile de comunicare desfasurate la inceputul perioadei de pregatire elevii si-au putut insusi metode si tehnici elementare de interactionare pozitiva cu clientul, de identificare a dorintelor acestuia prin corecta interpretare a mesajelor sale verbale dar mai ales nonverbale, de consultatie si diagnosticare completa.Cursurile de comunicare au prezentat cursantilor  o perspectiva considerabil mai ampla decat cea traditional acceptata a meseriei de coafor.

Incepand cu saptamanile urmatoare elevii au debutat in initierea practica elementara princare au putut exersa fara o limita impusa de timp toate fazele de pregatire, desfasurare si definitivare ale serviciilor de spalat, coafat, tuns, vopsit, decolorat, decapaj. Dincolo de aspectele tehnice, riguroase care descriu meseria de coafor, elevii s-au bucurat de atentia si interesul permanent al trainer-ului formator principal, domnul Cornel Saru care a predat si supervizat cea mai mare parte din totalul orelor de curs, reusind ca prin rabdarea, punctualitatea si respectul exemplar aratate cursantilor sa  castige admiratia si simpatia acestora.

Pe intreaga durata a desfasurarii cursurilor, elevii au avut parte de o atmosfera destinsa, calda, prietenoasa aceasta fiind rezultatul  comunicarii eficiente si empatiei celor implicati in acest proiect. Avand la dispozitie astfel de premise elevii au putut evolua de o maniera spectaculoasa reusind ca dupa cele 18 saptamani de pregatire sa ajunga din cvasi necunoscatori, incepatori exceptionali care prin proiectele de final prezentate in fata comisiei de examinare au demonstrat ca intr-adevar si-au insusit perfect informatiile complexe predate si aplicate in cadrul scolii si ca pot incepe fara emotii ori nesiguranta activitatea in orice salon profesional.

Despre Scoala de coafura Cornel Saru

Scoala de coafura Cornel Saru , institutie fondata in 2009 , reprezinta locul  care isi propune sa ofere publicului romanesc, un public pe care cu bucurie se constata de ceva vreme a fi unul tot mai instruit, educat si pretentios, specialisti in adevarul sens al cuvantului.

Absolventii cursurilor scolii vor fi oameni ce vor sti cu siguranta ce inseamna respectul pentru client, pentru calitatea serviciilor dar mai ales pentru actul profesional.

Cunoasterea experienta si educatia lui Cornel Saru sunt puse in slujba crearii unor generatii de hair stilisti super profesionisti, oameni din mainile carora vor iesi veritabile stari de implinire si nu doar culori, tunsori si coafuri!

Calitatea informatiilor oferite este una de inalta tinuta garantata de o echipa exceptionala, formata dincolo de profesionisti scoliti la cele mai renumite scoli internationale dar si din oameni deosebiti, cu educatie impresionanta, oameni care impartasesc alaturi de Cornel Saru dorinta remarcabila de a face o schimbare in bine.

SCOALA DE COAFURA CORNEL SARU
B-dul Natiunile Unite Nr.3 , sector 5, Bucuresti
Tel: 0747 077 000
web: www.cornelsaru.ro
www.keune.ro