Scaune de birou- reguli de urmat pentru a le cumpara pe cele potrivite

In orice cladire de birouri, precum si in orice spatiu amenajat ca birou, fie el acasa sau in orice alt loc, este nevoie de scaune de birou.

Daca iti doresti ca biroul tau de acasa sau de la serviciu sa fie un loc in care sa te simti bine, atunci ai nevoie de scaune de birou ideale pentru tine. Inainte de a incepe cautarile si chiar de a-l achizitiona, ia in calcul aceste reguli simple de urmat, astfel incat sa faci cea mai buna alegere pentru tine.

Stii si tu ca biroul este locul in care iti petreci cea mai mare parte a zilei, asa ca un scaun de birou confortabil, dar ales in acelasi timp cu bun gust, este mai mult decat necesar.

Masoara dimensiunile biroului tau

Inainte de toate, masoare spatiul dedicate biroului tau, iar abia dupa poti incepe sa cauti modele de scaune. Complementar biroului, scaunul trebuie sa se incadreze perfect in acesta, in caz contrar poate fi destul de incomod sa stai la un scaun care nu corespunde dimensiunilor biroului si pe care sa nu-l poti nici macar ajusta.

Culoarea conteaza

Sigur ai observat ca exista birouri monotone, ne referim aici la culori, in care predomina negrul si cremul sau culoarea maronie. Ei bine, indrazneste sa iesi din monotonie si alege un scaun de birou colorat si foarte confortabil.

Insa, daca deja ai un birou amenajat in culori vii sau intr-o anumita nuanta si design, alege sa pastrezi aceeasi linie si in alegerea scaunului de birou pentru ca astfel vei vrea un spatiu uniform si relaxant.

Cel mai bun sfat dat de specialistii in domeniu este de a opta doar pentru culorile care te inspira intr-un mod extraordinar.

Materialul din care este fabricat scaunul

Sunt o multime de variante de material pentru scaunele de birou, oferta fiind una extrem de variata. Scaunele din piele sunt deseori cel mai des achizitionate pentru marile cladiri de birouri, dar ia in calcul si alte variante. Pielea nu este chiar cel mai bun material, mai ales daca te afli intr-un birou cu mai multe persoane, iar in perioada verii aerul conditionat nu face fata.

Lemnul poate fi o optiune excelenta, si ne referim aici doar la suportul scaunului, fiindca nu prea exista scaune de birou care sa fie facute in intregime din lemn, acestea fiind destul de incomode.

Birouri diferite, scaune diferite

Pentru birourile angajatilor, scaunele directoriale, mai comode, sunt cea mai buna alegere. Insa, pentru o sala de conderinte sau de interviuri, modelele pot varia, mai ales ca scaunele directoriale de exemplu, ocupa destul de mult spatiu, ceea ce nu este dorit intr-o sala de sedinte unde vor fi mai multe persoane.

Scaune ergonomice

Sunt probabil cele mai recomandate scaune pentru birouri deoarece ajuta la mentinere unei posturi corecte si previn in acest fel freventele dureri de spate de care majoritatea celor care isi petrec multe ore pe scaune se plang.

Astfel, luand in calcul timpul petrecut la birou, tipul de birou, activitatea angajatilor si multe alte detalii, alegerea scaunului de birou necesita destul de multa atentie.

Mai ales daca decizia de a cumpara scaune pentru o intreaga cladire de birouri iti apartine.

Pentru a vedea o varietate de modele de scaune pentru birouri intra pe site-ul Elvila si descopera numeroase piese de mobilier de calitate, 100% fabricat in Romania.

Date de contact:

Telefon: 0372 131 820

Email: contact@elvila.ro