Scapa de sobolani cu o lucrare de deratizare efectuata de o firma autorizata

Sobolanii sunt niste daunatori foarte periculosi, atat pentru mediu,cat si pentru om. Acestia sunt purtatori de foarte multe bacterii si microbi,care pot fi transmisi foarte usor catre om, ducand la afectiuni destul degrave.

In cazul problemelor cu sobolanii, atentia trebuie sa fie foarte maredeoarece riscurile prezentate anterior trebuie eliminate cat mai repede.Solutiile din supermarketuri nu sunt chiar cele mai bune din cauza continutuluiscazut de substanta toxica.

Companiile autorizate din domeniul DDD, avizate in prestarea unor servicii de deratizare sobolani, sunt singurele care detin o serie de substantetoxice, cu o concentratie mare, care atrag de la sine rezultate rapide si celmai important vizibile.

Desfasurarea procesului de deratizare sobolani

Dupa ce ai ales o companie autorizata din domeniul DDD si ai apelat laserviciile acesteia, echipa de interventie trebuie sa se prezinte la fatalocului pentru a incepe prima etapa din procesul de deratizare sobolani sianume etapa de analiza.

In cadrul analizei, echipa de interventie aduna informatii despretipurile de daunatori prezenti, despre gradul de contaminare, dar si despreanumite zone, numite cheie, in care sobolanii se inmultesc sau se hranesc.

Curatenia reprezinta cel mai important aspect pentru preintampinareaaparitiei sobolanilor, astfel zonele din care se hranesc si se adapa sobolaniitrebuie igienizate de catre client in cel mai scurt timp posibil, astfel incatlucrare de deratizare sobolani sa aiba o eficienta sporita.

Plasarea substantei toxice se face in niste cutii speciale realizatedin plastic, in care sobolanii pot patrunde foarte usor si se pot hranii cumomeala in siguranta.

Substantele toxice utilizate de firmele autorizate au un efectintarziat asupra sobolanilor, de pana la 24 de ore. Acest efect este extrem deimportant deoarece sobolanii nu se mai hranesc din locul in care un alt individdin familie a murit.

Aceste cutii sunt plasate in jurul perimetrului, fiind cunoscut faptul ca sobolanii migreaza doar pe margini, dar si in zonele cheie identificate in procesul de analiza. Spatiul contaminat nu trebuie intesat cu aceste cutii, eficienta nu va creste in niciun fel.