Scapa de sobolani cu o deratizare super eficienta

Problemele cu sobolanii apar mai ales in perioada de vara, perioada foarte prielnica pentru inmultirea rozatoarelor. Sursele de hrana, dar si cele de apa sunt mult mai frecvent intalnite de catre sobolani, iar acestea atrag de la sine aparitia sobolanilor, dar si inmultirea acestora.

deratizare sobolani

Pentru ca foarte multe persoane fac confuzia intre lucrarea de deratizare si lucrarea de dezinsectie, trebuie specificat faptul ca acestea au arii total diferite de interventie. Mai exact, deratizarea este lucrarea prin care se urmareste combaterea tuturor rozatoarelor, precum soarecii si sobolanii, iar dezinsectia este lucrarea prin care sunt combatute insectele precum gandacii, tantarii, plosnitele sau capusele.

Eficienta unei lucrari de deratizare impotriva sobolanilor

Chiar daca apelezi la o firma super specializata in deratizare, foarte important pentru eficienta maxima a interventiei este curatenia. Astfel, inainte de a apela la o firma specializata in deratizare sobolani, trebuie sa cureti tot spatiul contaminat si sa te asiguri ca nu mai exista locuri din care rozatoarele se pot hrani sau adapa.

Apelarea la o firma specializata in deratizare sobolani reprezinta cea mai buna solutie, in comparatie cu substantele chimice pe care poti sa le gasesti in marile centre comerciale, care promit marea cu sarea, insa rezultatele nu se observa.

Substantele chimice utilizate de firmele specializate in deratizare sunt unele cu un grad ridicat de concentrare. Acestea sunt unele solide si sunt amplasate in niste cutii speciale cu doua intrari, prin care rozatoarele patrund si pot manca in deplina siguranta momeala toxica.

Mai mult decat atat, substanta toxica utilizata de companiile DDD autorizate are un efect intarziat. Chiar daca nu pare, soarecii si sobolanii sunt fiinte inteligente, ele nu se mai hranesc dintr-un anumit loc, daca observa un alt animal mort langa sursa de hrana.

In cele mai multe cazuri, o firma autorizate in serviciile de dezinsectie impotriva sobolanilor trebuie sa intervina de mai multe ori in teren, in medie 2-3 interventii, pentru ca in final eficienta deratizarii sa fie una maxima. Ulterior poate fi recomandata o deratizare preventiva, care nu mai implica substante toxice, ea poate fi realizata pe baza unor capcane mecanice.