Scapa de riduri cu Kianty Botox de la Bruno Vassari

Indiferent de tipul de ten pe care il avem si de mostenirea genetica, ridurile isi fac inevitabil aparitia pe chipul nostru mai devreme sau mai tarziu. Cele mai afectate zone sunt conturul ochilor, pielea din jurul nasului si a gurii si spatiul dintre sprancene, zonele cele mai solicitate atunci cand vrem sau nu, suntem expresive.
Cauzele le stim, problema este cum reusim sa intaziem aparitia micilor incretituri care ne intuneca zambetul si ne umbresc frumusetea si cum le diminuam sau chiar le eliminam pe cele care reusesc sa treaca de filtrul ingrijirii noastre atente.
Bruno Vassari, cel mai utilizat brand de cosmetice profesionale din Romania, va recomanda gama Kianty Botox, un tratament revolutionar cu efecte similare Botoxului de estompare si reducere a ridurilor.
Gama Kianty Botox reprezinta propunerea Bruno Vassari pentru un tratament inovator similar Botoxului,  insa fara injectii sau interventii chirurgicale, tratament ce se poate desfasura in cadrul unui centru de infrumusetare si se continua acasa cu produse speciale care alcatuiesc un tratament complet impotriva tuturor tipurilor de riduri.
Este un tratament veritabil care include cele mai eficiente ingrediente : polifenoli din struguri, recunoscuti pentru proprietatile lor anti-imbatranire si oligoelemente, realizand astfel lifting facial si eliminand ridurile fine, lasand pielea luminoasa si ferma.
De asemenea, produsele au efect antirid, hidratant, activator al circulatiei, efect antioxidant, rezultatul fiind similar cu cel al unei interventii cu Botox, insa cu rezultate de durata si fara efecte secundare.
Spuneti adio ridurilor cu acest tratament complet de la Bruno Vassari!
Specialistii din centrele de infrumusetare au fost impresionati de rezultatele obtinute cu produsele din gama Kianty Botox, incearca-le si tu! Le gasesti pe site-ul www.LuxBeauty.ro la oferte atractive.