Scapa de frica de intuneric cu aceste lenjerii de pat fosforescente

lenjerii de pat fosforescente

Te-ai saturat sa te trezesti noaptea de frica intunericului? Aceste lenjerii de pat fosforescente te vor ajuta sa scapi de aceasta problema cat mai rapid! Acestea au fost facute special pentru persoanele ca tine. Si crede-ne ca multi dintre acestia dupa ce si-au achizitionat si ei niste lenjerii fosforescente au scapat de aceasta grija.

Acum poti spune adio serilor in care stateai cu lampa aprinsa toata noaptea, dar tot nu puteai sa dormi. Daca nici povestile audio ascultate pentru a-ti usura procesul nu te ajuta, atunci cu siguranta ne vei multumi pentru ce tocmai ti-am aratat.

Descopera singur magia acestor lenjerii de pat Fosforescente

Modelele care fac parte din aceasta categorie de lenjerii de pat fosforescente sunt unice pe viata, fiind moderne si totodata usor de integrat in orice tip de dormitor. Avantajul acestor lenjerii fosforescente consta in faptul ca imprimeul lor este unul care ziua iti imbunatateste aspectul dormitorului, iar noaptea pe langa faptul ca te vor ajuta sa dormi, iti vor schimba total camera!

Tehnologia din spatele acestor lenjerii de pat fosforescente este confectionata cu ajutorul celor mai noi utilaje, iar tocmai datorita acestui minunat factor sunt si atat de calitative si cautate. Clientii au inceput sa le descopere beneficiile, fiind atat de incantati incat si-au cumparat astfel de lenjerii pentru toata familia.

Bucuria mare este ca pe www.patone.ro vei descoperi o multitudine de modele la reducere! Astfel poti scapa si tu de frica de intuneric, dar iti poti ajuta si copilul in cazul in care si el trece prin aceleasi etape. In plus, modelele sunt ideale pentru orice tip de camera si de personalitate.

Cum se ingrijesc aceste asternuturi?

Fiind niste lenjerii mai speciale, si intretinerea lor va fi la fel. Dar nu trebuie sa iti faci griji. Sunt doar cateva aspecte care necesita mai multa atentie din partea ta, in schimb, se vor comporta la fel.

Acestea trebuie lasate inainte de prima utilizare si apoi constant la lumina pentru a se incarca si pentru a straluci permanent. Vei remarca ca intreaga atmosfera se va schimba din momentul in care le vei aseza pe pat.

Se pot baga fara probleme la masina de spalat, la o temperatura de nu mai mult si nici mai putn de 30 de grade Celsius. Detergentii folositi nu trebuie sa contina inalbitori sau compusi chimici pentru ca acestia pot afecta grav fibra si textura acestor lenjerii de pat fosforescente.