Scapa de emotiile negative, traieste pozitiv ! – Seminar EFT

Va simtiti coplesit(a) de un permanent stres la serviciu sau acasa? Criza economica va creaza sentimente de ingrijorare, teama sau anxietate ? Aveti o fobie de care nu puteti scapa, desi ati incercat diverse remedii ? Acum va puteti elibera de povara acestor emotii negative! Va veti regasi linistea si echilibrul necesare pentru a trai o viata plina de bucurie, invatand cum sa scapati rapid de emotiile negative la seminarul EFT ce va avea loc in Bucuresti sambata, 30 ianuarie 2010.

EFT este o tehnica eficienta, usor de invatat si de aplicat prin care se produc imbunatatiri vizibile in: controlul stresului provocat de conditiile de munca , relatiile din familie sau pierderea celor dragi , eliminarea anxietatii si fobiilor, intarirea imaginii si respectului de sine, restabilirea si mentinerea greutatii normale, cresterea performantelor profesionale, sportive si artistice.

Seminarul EFT va fi condus de dr.Silviu Popa, fondatorul site-ului www.StiintaSuccesului.ro si organizator al primului seminar EFT din Romania. In timpul seminariilor EFT sustinute pana acum in Bucuresti, Constanta , Timisoara, Pitesti, Targoviste, Sibiu si Ploiesti au fost obtinute rezultate spectaculoase in eliminarea claustrofobiei, a sentimentelor de frustrare, ura, dezamagire, teama si inlocuirea lor cu sentimente pozitive : autoacceptare, incredere in sine, determinare, optimism.

Inscrierile pentru seminarul EFT se fac pana joii 28 ianuarie, orele 16.00, numarul de locuri fiind limitat la 15.

Seminarul dureaza 3 ore , incepe la 10.30 si se desfasoara in sala de curs din Soseaua Oltenitei 188 (Piata Sudului). Pretul seminarului este 80 RON.

Informatii suplimentare la contact@StiintaSuccesului.ro sau la telefon: 0729.05.23.97
www.StiintaSuccesului.ro