Scapa ACUM de durerile de spate

 

Cati dintre cunoscuti tai nu se plang de dureri ale spatelui inferior sau superior, cate dintre rudele tale nu iti spun ca simt o durere deasupra soldului sau cati din familia ta nu te roaga sa le faci putin masaj ca sa le mai treaca durerea de spate?

Sau poate chiar tu esti persoana care trece prin asa ceva?! Poate chiar tu ai probleme si simti o durere, mai mult sau mai putin intensa, de fiecare data cand doresti  sa te ridici de pe scaun, sa iti ridici cheile de pe jos, sa stai drept, sa stai jos,  sa te plimbi cu iubita, sa te joci cu copilul, sa faci sport, sa dormi bine, sa iti legi sireturile,sa mergi pe tocuri, sa conduci sau sa faci orice alta activitate pe care in trecut o faceai fara griji.

De ce sa traiesti cu aceasta frica permanenta, cu aceasta nesiguranta, de ce sa renunti la micile placeri ale vieti, de ce sa renunti la lucrurile care iti sunt atat de drage si care iti dau atata de multa satisfactie?

Daca ai simtit aceea durere insuportabila, acel fulger in corp, aceea stare de discomfort cel mai probabil ai incercat sa aplici diferite metodes sa scapi de aceste simptome. Pot sa pariez ca ti-ai cheltuit banii pe crème si pastile antiinflamatoare,  pe zeci de consultatii la doctor, pe zeci de sedinte de masaj sau fizioterapie sau pe cine stie ce aparat minune  care nu numai ca nu te-au ajutat dar ti-au facut o gaura si mai mare in portofel. Sau poate ai recurs la ultima solutie, poate chiar ai facut o operatie pentru a-ti elimina durerea de spate. Dar esti sigur ca va avea un rezultat permanent?! Esti sigur ca celelalte discuri vertebrale sunt sanatoase si nu iti vor genera pe viitor o astfel de durere?!

Ceea ce cu siguranta nu ai incercat este remediul care iti vindeca odata pentru totdeauna aceasta afectiune, remediul care nu numai ca te face sa uiti de aceste dureri de spate si sa obtii un spate sanatos ci si solutia careiti da incredere sa te bucuri de viata ta cel putin la fel de bine ca si pana inainte.

Pentru a intelege mai bine destre ceea ce vorbesc citeste articolul Elimina durerile de spate pentru totdeauna, primul  din seria sfaturilor valoroase si utile despre cum sa faci sa scapi de durerea ta de spate si sa fii un om sanatos.