Scania Romania celebrata la marea parada a camioanelor din Sao Marco

Eveniment unic pe piata autohtona, “Cel mai frumos camion Scania” a adus laolalta marile pasiuni si marile orgolii ale transportatorilor romani in cadrul unui eveniment exploziv: premii de peste 19.200 de euro,  o excursie exclusivista la fabrica Scania din Brazilia, vizitarea orasului Sao Paolo si participarea la marea defilare de la  Sao Marco, un eveniment senzational la care participa cele mai frumoase si mai puternice camioane.

Si astfel, Ioan Nagl, castigatorul concursului „Cel mai frumos camion Scania”, impreuna cu organizatorii si vedeta TV Roxana Ciuhulescu au pornit, in data de 15 octombrie, spre cel mai mare oras din emisfera sudica: Sao Paolo.

Principala atractie a fost, fireste, celebrul festial al soferilor, organizat anual in orasul Sao Marcos, cunoscut drept orasul Scania. Festivalul se intinde pe o durata de 7 zile, presarate cu activitati din cele mai diverse, cea mai cunoscuta fiind celebra binecuvantare a camioanelor, oficiata de parintele Osmar João Possamai. Echipa Scania nu s-a rezumat insa doar la participarea la acest mare festival, ci a participat si la turneul de fotbal dintre soferi, un turneu al carui premiu a fost acordat chiar de catre Roxana Ciuhulescu.

Si cum un adevarat sofer de Scania nu poate sta niciodata prea mult timp departe de camionul sau, in timpul vizitarii fabricii Scania, Ioan Nagl si insotitorii sai nu s-au putut abtine si s-au urcat la volanul unora dintre cele mai noi modele expuse de sud-americani.

 

Despre Scania

Constructorul suedez de camioane Scania are o istorie internationala de aproape 120 de ani si isi desfasoara activitatea in peste 100 de tari, avand aproximativ 35.000 de angajati. In Romania, compania este prezenta din 1999.