Scania da startul la Top Team 2011

Scania Romania organizeaza concursul Top Team, o competitie interna regionala adresata personalului din service-urile Scania, cu scopul de a incuraja si stimula perfectionarea profesionala a angajatilor sai.

Evenimentul va avea loc sambata, 5 februarie 2011, la sediul central al companiei, unde 4 echipe din Romania si 2 echipe din Bulgaria se vor intrece pentru a-si demonstra abilitatile profesionale. Fiecare echipa intrata in concurs are intre 3 si 5 membri si a fost selectionata in urma unei competitii preliminare.

In cursa pentru trofeul Top Team, fiecare echipa va avea de trecut 5 probe practice ce presupun identificarea si rezolvarea unor defecte ale camioanelor si o proba teoretica.

Echipa castigatoare va participa la finala europeana ce va avea loc la Bruxelles pe 13-15 mai 2011, iar ocupantele locurilor 2 – 6 vor primi, in functie pozitia obtinuta, accesorii Scania cu o valoare de pana la 500 de euro.

Mai mult decat atat, odata cu finala regionala Top Team din 5 februarie, Scania Romania va dona  Universitatii Politehnice din Bucuresti un motor si o cutie de viteze pentru pregatirea studentilor in laboratoarele Universitatii, donatie prin care se va marca inceputul unei colaborari pe termen lung. 

Invitatul special al evenimentului va fi chiar unul dintre specialistii de renume ai universitatii beneficiare – Prof. Dr. Ing. Cristian Andreescu, Seful Catedrei Autovehicule Rutiere din Facultatea de Transporturi a Universitatii Politehnica din Bucuresti.

Scania Romania investeste astfel nu numai in perfectionarea profesionala continua a personalului sau, ci si in formarea initiala a potentialilor angajati.

Constructorul suedez de camioane Scania are o istorie internationala de aproape 120 de ani si isi desfasoara activitatea in peste 100 de tari, avand aproximativ 35.000 de angajati.  In Romania compania este prezenta din 1999.