Scanere 3D profesionale Steinbichler pentru metrologie optica acum si in Romania

Bucuresti – 7 februarie 2012

Incepand din ianuarie 2012, Z Spot Media SRL devine distribuitor autorizat in Romania al Steinbichler, lider in productia de scanere 3D profesionale. Ca urmare a contractului incheiat cu producatorul german, Z Spot Media va asigura in Romania distributia echipamentelor precum si serviciile de instalare, service, training si suport tehnic.

Scanerele 3D Steinbichler sunt echipamente profesionale, de inalta acuratete si precizie, ideale pentru utilizare in aplicatii de metrologie optica, inspectie si masurare in inginerie, aplicatii pentru asigurarea si controlul calitatii produselor. Scanerele 3D Steinbichler sunt destinate producatorilor industriali fiind ideal pentru digitizare 3D, analizare, masurare, inspectie, testare materiale si produse in industria de automobile, aeronautica, digitizarea obiectelor pentru prototipare rapida, reverse engineering dar si in domeniile non-industriale.

Scanerele 3D Steinbichler sunt disponibile in trei variante configurabile: gama standard COMET L3D cu un raport calitate/pret extrem de atragator, scanerele COMET 5 Eco reprezentand gama superioara a calitatii in scanare 3D Blue LED si gama T-SCAN 3 – scaner 3D laser cu sistem de urmarire tracker reprezentand gama ultra profesionala. Toate scannerele Steinbichler sunt caracterizate prin acuratete superioara ideala pentru metrologie optica, usurinta in utilizare si flexibilitate. Sistemele 3D pot fi configurate in functie de aplicatii, volumul de scanare necesar, acuratetea dorita, buget, etc.

Toate gamele Steinbichler de scannere 3d includ aplicatia software COMETplus pentru scanare 3D, achizitia de puncte, postprocesarea automata (conversia punctelor 3D in suprafete mesh sau triangle), editarea automata si optimizarea suprafetelor. Este disponibila optional si aplicatia profesionala INSPECTplus pentru inspectie si masurare – aceasta permite incarcarea modelului CAD original pentru compararea cu modelul 3D scanat fiind o solutie perfecta pentru asigurarea parametrilor calitatii.

Scannerele Steibichler COMET se bazeaza pe tehnologia de scanare 3D cu lumina structurata albastra (BLUE LED), ideala chiar si pentru digitizarea 3D a suprafetelor mai lucioase. Tehnologia de scanare 3D laser este aplicata cu succes la sistemul de scanare T-SCAN 3 cu sistem de urmarire tracker ideal pentru scanarea 3D a suprafetelor mari la o acuratete de neegalat (1 micron). Echipamentele de scanare sunt completate de sisteme speciale de fixare (trepiede), mese rotative automate cu senzori dar si roboti industriali pentru automatizarea completa a sistemului de scanare 3D

Producatorul german STEINBICHLER OPTOTECHNIK GmbH este lider in productia de scanere 3D profesionale destinate metrologiei optice, avand peste doua deceni de experienta in realizarea de solutii profesionale de scanare si masurare optica. Steinbichler este prima companie care a transpus ideea de scaner portabil optic intr-un sistem de scanare 3D, masurare si inspectie pentru domeniul industrial.

Din ianuarie 2012, scanerele 3D Steinbichler vor fi distribuite in Romania prin Z Spot Media (www.zspotmedia.ro) care va oferi atat servicii de instalare, training cat si suport tehnic in garantie si post garantie. Firma este specializata in importul si distributia de echipamente scanare 3D, printare 3D, digitizare documente, echipamente format mare scan-copy-print precum si solutii pentru productia publicitara. Printre marcile distribuite de firma se numara Bits From Bytes, 3D Systems, Steinbichler, Artec, David LaserScanner, Colortrac, i2s, Atiz, Quidenus, Canon, HP, etc.

Pentru orice informatii si detalii suplimentare specialistii firmei va stau la dispozitie la tel 021 4205093 sau office@zspotmedia.ro.

Produsele pe site-ul Z Spot Media

http://zspotmedia.ro/scanner-3d-steinbichler-comet-l3d-p327.html

http://zspotmedia.ro/scaner-3d-profesional-p326.html

http://zspotmedia.ro/scaner-3d-steinbichler-p328.html

Comunicat pe site-ul distribuitorului: