Scaler ToolBox HD 1080p Gefen

Ajusteaza video pentru a fi compatibil cu rezolutia nativa a oricarui dispay conectat!

Dispuneri mixte la rezolutii diferite in instalarea voastra:
 Scaler ToolBox HD 1080p Gefen va mari sau scadea automat orice semnal HD pentru a intruni rezolutia maxima suportata de displayul HDTV. In loc de a reduce rezolutia totala a aplicatiei voastre pentru a se potrivi cu displayul cu rezolutia mai mica, puteti distribui semnale perfecte 1080p/60 si sa le reduceti numai pentru displayuri individuale.

Setari automate si manuale pentru randamentul rezolutiei
 Din meniul de scalare puteti seta manual rezolutia sau sa lasati GTB-HD-1080PS sa se ajusteze automat la proprietatile displayului.

Compatibilitati DVI/HDCP/HDMI:
 GTB-HD-1080PS este total compatibil cu HDCP! Merge si cu HDMI si cu surse si displayuri DVI. De exemplu puteti trimite continutul vostru 1080p/60HD de pe playerul BluRay la proiectorul DVI si in paralel continutul audio digital la receiverul AV. In acelasi timp, puteti trimite grafica DVI-D de pe computer impreuna cu sunet la setul HDTV. GTB-HD-1080PS va converti automat rezolutia VESA initiala intr-un format potrivit HDTV.

Trecerea la filme adevarate 1080p:
 Pentru cele mai bune prezentari video, asemenea filmelor la cinema, o functie de trecere a ratei de cadre interschimbabila va permite un transfer de 1080p/24Hz de la surse HDMI. Aceasta inseamna evitarea problemelor datorate ratei de conversie a cadrelor.

Motor de scalare total ajustabil:
 In afara rezolutiei si frame-rate-ului, GTB-HD-1080PS permite ajustarea modului Imagine, a contrastului, luminozitatii, acuratetii, saturatiei, ratei aspectului, tonurilor de culoare si culorilor primare.

Suportul de rezolutie 2K
Cu o rezolutie ajustabila pana la 2048×1080 pixeli (2K), Scaler ToolBox HD 1080p Gefen suporta chiar si rezolutia nativa a celor mai noi displayuri 2K.

HDMI 1.3: Deep Colour Support
 GTB-HD-1080PS opereaza pe o lungime de banda de pana la 225 MHz, suportand culori profunde HDMI de pana la 12 biti YcbCr pentru a livra culori uimitoare displayului vostru.

Instalare flexibila:
 Datorita designului sau inovator GTB-HD-1080PS poate fi usor instalat in spatele displayurilor, in dulapioare, sub mese sau direct pe perete fara a necesita alt hardware de montare.

Control flexibil:
 Pentru o integrare eficienta, usoara si flexibila, GTB-HD-1080PS poate fi controlat cu ajutorul butoanelor montate in partea sa din fata, telecomenzii cu infrarosu (vanduta separat) folosind meniul de pe ecran. Un receiver cu infrarosu extern (vandut separat) poate fi conectat la portul de infrarosu al dispozitivului. Prin intermediul RS-232, GTB-HD-1080PS poate fi folosit si de sisteme de control al camerei de tip Crestron.

Upgradabil pe teren:
 Software-ul GTB-HD-1080PS poate fi upgradabil, chiar si pe teren, prin intermediul portului RS-232. Odata ce sunt necesare updatari, acestea vor fi disponibile prin Gefen.

Suporta HD-Audio pentru semnalele voastre HD-Video:
Avand latime de banda mare a intrarilor si iesirilor HDMI, Scaler ToolBox HD 1080p Gefen suporta chiar si Dolby Digital (AC3), Dolby TrueHD, dts HD Master Audio si pana la 8 canale de LPCM digital Audio.

Flexibilitate audio:
 In afara de audio peste HDMI, GTB-HD-1080PS ofera intrari si iesiri pentru audio digital pentru TOSLink si S/PDIF, permitand combinarea semnalului DVI cu cel audio sau sa scoata audio in paralel cu un receiver AV separat. Pentru ajustarea sincronizarii AV pentru intrarile AV, GTB-HD-1080PS are integrat un Delay audio digital ajustabil. Pentru sunetul HDMI ofera chiar HDMI 1.3 automat, ajustari Lip-Sync cu surse Lip-Sync.

Caracteristicile modului standby:
 Cand nu este folosit noul dispozitiv intra automat in standby pentru a preveni consumul excesiv de curent.

Procesarea latentei scazute:
 Cu o intarziere mai mica de un cadru, dispozitivul poate fi folosit chiar si la aplicatii de genul jocurilor, sau live cand latenta scazuta este necesara.
SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 36 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.
In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.
Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu; Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.
Printre clientii companiei se numara, Willbrook, Elmec Romania, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, raiffeisen Bank, Rosegur Roche.
Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro
Pentru mai multe detalii:
Andra Dumitriu
dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL
WE SPEAK TECHNOLOGY
RO – Bucharest, Dimitrie Pompei
Street No 10A CONECT 1 Building ,
3rd floor, PO 020337, District 2
phone: 004 021 3167 007
004 021 3167 009
fax: 004 021 3167 122