Sav Integrated Systems semneaza cu Basler Vision Technologies!

Bucuresti, 12 Iulie 2011 – SAV Integrated Systems anunta semnarea acordului de colaborare cu Basler Vision Technologies. Diversificarea gamei de produse si servicii oferite clientilor reprezinta prioritatea companiei iar noul acord cu liderul in aplicatiilor de supraveghere video si industriale reprezinta un nou pas in aceasta directie.

Basler Vision Technologies este un lider global in producţia de aparate foto digitale, pentru aplicatii de supraveghere industriale si video, dispozitive medicale, precum si sisteme de trafic pentru o gama variata de aplicatii in domenii diverse.

Modelele de produse sunt conduse de cerintele industriei si oferă integrare usoara, dimensiuni compacte, o calitate excelenta a imaginii, si un foarte bun raport pret/ performanta.

Basler Components proiecteaza si vinde componente pentru camere digitale avand mereu in vedere inovatiile in tehnologia vizuala. Basler este un producator de top de camere si are peste 20 de ani de experienta in tehnologia vizionarii.

Avand abilitati de customizare, Basler poate sa proiecteze individual camere in functie de specificatiile particulare ale fiecarui client. Basler Components are certitudinea ca aceasta optiune de customizare a camerelor ii poate ajuta pe clientii Basler sa fie cu un pas inaintea competitorilor.

Pentru Basler, mentinerea calitatii optime este de maxima importanta. Fiecare echipament pe care il produce trece printr-o inspectie individuala exhaustiva pana sa fie livrat.

Odata cu semnarea acordului de colaborare SAV Integrated Systems isi largeste astfel posibilitatile de adapatare la nevoile specifice ale clientilor actuali si potentiali.

Basler are peste 20 de ani de experienta in procesarea imaginilor,  proiectand si construind camere digitale de peste 15 ani.

Compania a angajat in jur de 300 de persoane la sediul din Ahrensburg, Germania, precum si in filialele internationale si birourile din SUA, Singapore, Taiwan, Coreea si Japonia.

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 36 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.

In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru: Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.

Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;  Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Printre clientii companiei se numara, Elmec Romania, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Rosegur Roche.

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro

Pentru mai multe detalii:

Andra Dumitriu

dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL

WE SPEAK TECHNOLOGY

RO – Bucharest, Dimitrie Pompei Street No 10A CONECT 1 Building, 3rd floor, PO 020337, District 2

phone:           004 021 3167 007;  004 021 3167 009

fax:                 004 021 3167 122